Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sandbaai, Hermanus

Zuid-Afrika

€ 780.000

Woonoppervlakte 500m2
Perceeloppervlakte 951m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Luxe aan het strand ontmoet boetiek charme - een 5-sterren pension in Sandbaai, Hermanus

Team Coetzee alleen & exclusief mandaat

Dit prachtige strandhuis met twee verdiepingen ligt op een steenworp afstand van de zandstranden van Sandbaai, Hermanus. Het biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort en investeringspotentieel. Dit prachtige pand wordt momenteel geëxploiteerd als een 5-sterren boetiekpension en is de perfecte aanwinst voor wie op zoek is naar een levensstijl aan de kust met een lucratief rendement op investering.

Sandbaai ligt in een van de meest gewilde gebieden langs de Westkaapse kust en staat bekend om zijn ongerepte stranden, charmante sfeer aan zee en de nabijheid van de wereldberoemde wijnboerderijen van de Hemel-en-Aarde Vallei, waaronder Creation Wines, Hamilton Russell Vineyards en Bouchard Finlayson. Het ligt ook op slechts anderhalf uur rijden van Kaapstad International Airport, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel lokale als internationale gasten.

Begane grond
Op de begane grond vind je de garage voor 4 auto's en de privéwoning van de manager, een handige woonruimte voor personeel of eigenaars die ter plaatse willen blijven.

Eerste verdieping
Bij binnenkomst op de eerste verdieping worden gasten begroet door een lichte, open receptie waar dagelijks het ontbijt wordt geserveerd. Aan de rechterkant is de hoofdkeuken, die uitkomt op een prachtig onderhouden fynbos tuin, compleet met rustige fonteinen en een plonsbad.

Op dit niveau bevinden zich ook twee luxe suites aan zee:

De Oceanfront Family Suite, een ruime suite met twee slaapkamers, twee badkamers en een privébalkon aan het strand. Deze suite is perfect voor gezinnen en biedt prijzen tussen R3.500 en R4.900 per nacht.

De Sea Front Private Suite, een intieme suite met 1 slaapkamer en 1 badkamer en een eigen ingang, biedt zowel privacy als spectaculair oceaanzicht. De prijzen variëren van R2.500 tot R3.400 per nacht.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vind je nog twee spectaculaire suites met uitzicht op zee:

De Oceanfront Penthouse Suite, een toevluchtsoord met 1 slaapkamer en 1 badkamer met een gezellig balkon aan de oceaan dat een adembenemend uitzicht biedt.

De Oceanfront Luxury Penthouse, de grootste unit in het pension, met twee en-suite slaapkamers, een stijlvolle lounge en eethoek, en een moderne keuken. Dit penthouse heeft ook een groot balkon met uitzicht op de oceaan, perfect om te entertainen of te ontspannen. De nachtprijzen voor deze eersteklas unit variëren van R5.000 tot R8.500.

Locatie en voorzieningen
Dit boetiekpension biedt gasten een ongelooflijke kustervaring in Sandbaai, een rustige buitenwijk van Hermanus die bekend staat om de nabijheid van voorzieningen van wereldklasse. Naast de gemakkelijke toegang tot de bekroonde wijnboerderijen van Hemel-en-Aarde Valley ligt het pand op slechts een klein eindje rijden van het winkelcentrum Hermanus Whale Coast Mall, met een scala aan eet-, winkel- en amusementsmogelijkheden.

Het beroemde Hermanus Cliff Path, perfect om walvissen te spotten, ligt op slechts enkele minuten afstand, en avonturiers kunnen het Fernkloof Natuurreservaat verkennen om te wandelen of het Arabella Golf Estate voor een rondje golf op een kampioenschapsbaan. Voor nog meer gemak ligt de internationale luchthaven van Kaapstad op slechts 90 minuten afstand, waardoor het voor gasten een koud kunstje is om te reizen.

Investeringskans
Dit uitzonderlijke pand is een droom die uitkomt voor investeerders die de exploitatie van een bloeiend boutique guesthouse willen voortzetten. Met een stabiele bezettingsgraad van 50-60% die blijft stijgen en nachttarieven die variëren van R2.500 tot R8.500, heeft dit pension een indrukwekkende groei laten zien in slechts 10 maanden exploitatie.

Of je nu op zoek bent naar uitbreiding van je horecaportefeuille of een stap wilt zetten in de luxe guesthouse-markt, dit toevluchtsoord aan het strand belooft niet alleen een idyllische levensstijl, maar ook een sterk rendement op investering.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID500485

Prijs€ 780.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres 52 Kus Road

Plaats Sandbaai, Hermanus

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tyson Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning