Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Tyson Properties Helderberg, South Africa

Tyson Properties Helderberg, South Africa
Unit 17, The Forum, 13 Drama Street
Somerset West
Zuid-Afrfrika
082 828 3838
https://www.tysonprop.co.za/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 450
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Tyson Properties Helderberg, South Africa

Tyson Properties werd in augustus 2005 opgericht door de doorgewinterde vastgoedexpert Chris Tyson en zakenman Gavin Cunningham met zes agenten in Morningside, Durban. We hebben nu meer dan 450 agenten en medewerkers in dienst in 26 kantoren in Gauteng, de West-Kaap, Oost-Kaap en ons 'thuisgebied' - KwaZulu-Natal. Tyson Properties is toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We hebben ons bekroonde merk gebouwd op een solide bedrijfsstrategie, innovatieve marketing en samenwerking met de juiste mensen die onze klanten superieure service bieden. We werken samen om tot een winnende oplossing te komen in elk facet van ons bedrijf. We hebben ons gecommitteerd aan het creëren van een gelukkige en professionele werkomgeving, een sterke bedrijfsidentiteit, uitstekende operationele systemen, superieure marketing, training en een levendige bedrijfscultuur. Deze hebben in de loop der jaren meetbare successen opgeleverd. Elk jaar hebben we onze prognoses overtroffen, onze voetafdruk vergroot en ons marktaandeel vergroot. Tyson Properties is nu een dominante speler in de meeste gebieden waarin het actief is.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Tyson Properties Helderberg, South Africa

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden