Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Marshstrand, Haga Haga, East London

Zuid-Afrika

€ 230.000

Woonoppervlakte 680m2
Perceeloppervlakte 1.031m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Marshstrand is een rustig en charmant woondorp gelegen in het schilderachtige Haga Haga-gebied. Het bestaat uit een klein groepje huizen gelegen langs de kust.

Hoewel de directe kustlijn geen direct strand heeft, beschikt de rotsachtige kust over interessante rotspoelen die bij eb gemakkelijk zichtbaar zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een traditionele strandervaring: een heerlijke wandeling van 20 minuten richting Haga Haga leidt naar een prachtig strand aan de riviermonding, waar u kunt genieten van een verfrissing of maaltijd in het Haga Haga Hotel.

Dit huis is gebouwd om comfortabel plaats te bieden aan 2 gezinnen en geniet van de privacy van een apart woon- of familiefeest in het enorme uitgaansgebied.

Elk van de 2 vleugels heeft een eigen toegang en bestaat uit een kleine tv-lounge met zichtbare spanten, een keuken met massief houten kasten en een gastentoilet. Er zijn 2 slaapkamers boven en 2 slaapkamers beneden, elk met een gedeelde badkamer.

Beide units delen de grote wasruimte en aan de achterkant zijn aparte buitenruimtes voor waslijnen. Elke unit heeft ook een garage waar u uw auto kunt parkeren of als opslag kunt gebruiken.

De showstopper is zonder twijfel het enorme entertainmentgedeelte, met zijn stapeldeuren, zichtbare spanten en een binnenhaard waar je ongeacht het weer van braais kunt genieten. Het adembenemende uitzicht op de oceaan en de groene gordel aan de overkant van de weg zorgen ervoor dat u zich volledig ontspannen voelt. Dompel jezelf onder in dit leven van vredig leven.

Laten we praten!

https://bit.ly/3LaNquN

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470251

Prijs€ 230.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres 98 Kingfisher Road

Postcode 5272

Plaats Marshstrand, Haga Haga, East London

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tyson Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning