Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Praia

Sotavento, Kaapverdië

Vanaf € 137.850

Woonoppervlakte 138m2
Perceeloppervlakte 138m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Wees welkom in het geweldige idee van wonen op Praia in het mooie gebouw Edificio Tulipa. Het is een nieuw vastgoedproject dichtbij het centrum en de zee daarbij ben je ook nabij een school, restaurants, de sportschool en openbaar vervoer.

Het project heeft prachtig ingerichte appartementen met veel gebruik va hout e wit voor de perfecte balans tussen chique en natuur. En door de grote ramen word je elke ochtend begroet door de zon. je hebt toegang tot het terras met een gedeelde zwembad ,maar kan dan ook kiezen voor het strand dat op minder dan 10 minuten loop afstand ligt.

Mocht je geen auto hebben ben je alsnog zo in de stad. Ook geen zin om te lopen geen probleem. Op dit heerlijk relaxte eiland zijn er geen specifieke haltes voor de minibustaxi’s. Meestal rijden deze busjes vaste routes. je kan overal in en uitstappen. Je stapt dan dus altijd in of uit op zo min mogelijk loop afstand van je bestemming.

Het complex is een simpel complex met 4 verdiepingen en 2 appartementen per verdieping. Dus mis de kans om hier te wonen niet! NOG 4 appartementen over wees er snel bij.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID504576

PrijsVanaf € 137.850

Bouwjaar 2025

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Adres

Adres R. da Boavista

Plaats Praia

Land Kaapverdië

Regio Sotavento

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning