Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Praia

Sotavento, Kaapverdië

Vanaf € 124.155

Woonoppervlakte 105m2
Perceeloppervlakte 105m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Verwelkom uzelf in het luxe leven aan de adembenemende kust van Praia met Edificio Twin. Het is een nieuw vastgoedproject dat de perfecte balans biedt tussen moderne elegantie en natuurlijke schoonheid. Ontworpen voor wie het beste eist van stijl, comfort en locatie, presenteert Edificio Twin een ongeëvenaarde kans om te wonen in een echt paradijs.

het is er echt prachtig. Met de grote ramen en royale balkons voelt het alsof je een soort koning bent. In dit complex zijn er verschillende voorzieningen zoals een elegant zwembad, een state-of-the-art fitnesscentrum, en prachtig aangelegde tuinen voor de beste ontspanning mogelijk heden.

Je bent lekker dicht bij het hart van Praia en heb je makkelijk toegang tot de beste restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden van het eiland en is het strand op loop afstand. Edificio Twin is voorzien van 24/7 beveiliging, parkeervoorzieningen en moderne technologie om uw woonervaring probleemloos en veilig te maken.

Grijp de kans om deel uit te maken van een gemeenschap die luxe en privacy waardeert. En ontdek wat echt genieten is. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en begin aan uw reis naar exclusief wonen in Praia.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID503940

PrijsVanaf € 124.155

Bouwjaar 2025

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Adres

Adres Palmarejo

Plaats Praia

Land Kaapverdië

Regio Sotavento

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning