Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in La Chapelle-d'Abondance

Haute Savoie, Frankrijk

€ 293.000

Woonoppervlakte 49m2
Perceeloppervlakte 49m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

NIEUW te koop, het nieuwbouwproject LES CHRYSALIDES met 44 appartementen verdeeld over 4 chalets in La Chapelle-d'Abondance, de Passengue regio, in het hart van de Vallée d'Abondance in de Haute-Savoie, bij de ingang van het skigebied Portes du Soleil. De appartementen hebben gebruik van een fietsenstalling, skikluisjes, mogelijkheden tot garages en parkeerplaatsen. Daarnaast zijn de appartementen ruim, licht en hebben goed formaat balkons en terrassen.

Het hele jaar door kunt u genieten van een breed scala aan bergactiviteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. De chalets, gelegen in een uitgestrekt aangelegd park, zijn ontworpen in een stijl geïnspireerd op de Savoyaardse traditie, met moderne, strakke lijnen. De ontwikkeling zal voldoen aan de eisen van de thermische regelgeving RT 2012.

KENMERKEN
- Prijzen variëren van € 293.000 tot € 573.000.
- Levering gepland voor de 2e helft van 2026 voor de chalets C & D
- 1 los chalet tussen gebouw A & B is te koop "as is"
- Elk appartement beschikt over een eigen kelder en skiberging
- Tegen meerprijs is een garagebox (€ 25.000,-) of overdekte parkeerplaats (€ 16.000,- en € 20.000,-) beschikbaar
- Buitenparkeerplaatsen kunnen daarnaast worden aangeschaft (€ 8.000,-).
- Architect: CA2G / Georges GRENAT
- Notaris: Maître Bruno CHAUVET / Notariskantoor CHAUVET & FAVRE, notarissen aangesloten bij Abondance

Investering
De locatie, de goede indeling van de appartementen en de extra's die het comfortabel wonen/verblijven maken, maken dat het tevens een interessante vastgoedinvestering is met een sterk verhuur- en wederverkooppotentieel.

Locatie
La Chapelle d’Abondance is een charmant dorpje in een prachtige vallei in Haute-Savoie. Het is een gezinsgericht resort gelegen direct aan de "Portes du Soleil, één van de grootste skigebieden ter wereld. Dit reusachtige skigebied is gelegen in Frankrijk en Zwitserland, heeft ruim 600 km aan pistes en een hoogste punt van circa 2,25 km! U vindt ter plaatse alle winkelvoorzieningen die essentieel zijn voor het dagelijks leven. In dit gebied is er veel laagbouw en chalets en heeft daarom het karakter behouden en een gezellige sfeer. Het is een aaneenschakeling van knusse boerendorpjes.

Vanuit Nederland
Het gebied is goed te bereiken met de auto via Frankrijk of Zwitserland, grotendeels over snelwegen. De afstand van Utrecht naar Le Petit Châtel is 922km. Ook met het vliegtuig ben je er zo, het vliegveld van Genève is op maar 1 uur en 40 minuten rijden afstand. Daarnaast is het meer van Genève is zeer dichtbij en daarmee ook de diverse plaatsen rondom dit prachtige meer.

Activiteiten in alle seizoenen
De vele resorts in het gebied Portes du Soleil bieden het hele jaar door een breed scala aan sport- of vrijetijdsactiviteiten. In de zomer: wandelen, mountainbiken, paardrijden, tennis, klimmen, boomklimmen, zwembad-, meer- of rivieractiviteiten, culturele bezoeken, touringcar. In de winter: skiën of langlaufen, schaatsen, hondensledetochten, sneeuwschoenwandelen, biatlon

Architectuur
TRADITIONELE ARCHITECTUUR MET EEN MODERNE TOUCH De chalets bevinden zich in een prachtig aangelegd gebied. Het ontwerp is gebaseerd op de lokale alpine architectuur, gemoderniseerd met gestroomlijnde vormen. De appartementen zijn functioneel, ruim en licht met brede balkons en terrassen. Zie hier een 3d beeld van het project https://www. limpidstudio.com/visite/les-chrysalides-10

Prijs is inclusief BTW.
Net als in Nederland zijn er in Frankrijk mogelijkheden om de BTW te verrekenen bij verhuur.

Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging op locatie contact op met ons kantoor. De informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt onzerzijds echter geen aansprakelijkheid aanvaard. De prijzen, foto's en brochures betreffen impressies van het nieuwbouwproject en hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID503730

Prijs€ 293.000

Bouwjaar 2026

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Balkon Ja

Adres

Adres Route des Frasses 1

Postcode 74360

Plaats La Chapelle-d'Abondance

Land Frankrijk

Regio Haute Savoie

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home Sales and Rental

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning