Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Bergün / Bravuogn

Zwitserland

€ 295.000

Woonoppervlakte 42m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

2,5-kamerappartement in het kanton Graubunden, gesitueerd aan de rand van het dorp met prachtig vrij uitzicht.
Indeling: Begane grond met ruime centrale gemeenschappelijke ontvangsthal en toegang tot de gemeenschappelijke wasruimte.
1e Verdieping: Entree appartement. Hal. Badkamer Nr. 1 met douchecabine, toilet en vernieuwde wastafel. Woonkamer met laminaatvloer en balkon (ca. 2.40 x 1.30 m). Kleine keuken met eenvoudige kunststof keukeninrichting. Doorgang (afsluitbaar) naar hal met toegang tot grote slaapkamer met laminaatvloer en toegang tot balkon (ca. 2.40 x 1.30 m). Badkamer Nr. 2 met douchecabine, toilet en vernieuwde wastafel.
Bijzonderheden: - Haus Darlux was een voormalig Sport hotel - door  de indeling met twee badkamers ideaal appartement om gasten te ontvangen - woonoppervlak ca. 45 m² met twee balkons - gemeenschappelijke parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw - hal, woonkamer en slaapkamer voorzien van laminaatvloer en vloerverwarming (elektrisch) - jaarlijkse servicekosten bijdrage VVE ca. CHF 3.900,- inclusief reservering onderhoudsfonds - verwarmingskosten ca. CHF 35,-/maand - 3 ski lockers - gemeenschappelijke wasruimte - de omgeving staat welbekend om de unieke en lange rodel afdalingen - Bergün is gelegen aan het beroemde traject van de Rhätische Bahn (Unesco erfgoed) - Davos op ca. 37 km - afstand tot autosnelweg ca. 30 km (Thusis / A30)

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID497010

Prijs€ 295.000

Bouwjaar 1978

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Adres

Adres Veja Alvra 88

Postcode 7482

Plaats Bergün / Bravuogn

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning