Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Veysonnaz

Zwitserland

€ 825.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ruim 4-kamerappartement in het kanton Wallis met prachtig vrij uitzicht over her Rhônedal en directe toegang tot het grote skigebied “Les 4-Vallées”.
Entree op straatniveau met eigen parkeerplaats direct voor de deur. Entree appartement. Hal/gang met bergkasten en toegang tot grote living met deur naar overdekt balkon op het zuid-westen. Open keuken met moderne kunststof keukeninrichting met o.a. inbouwapparatuur (Siemens) waaronder koelkast, vaatwasmachine, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Drie slaapkamers alle voorzien van parketvloer en bergkasten. Badkamer nr. 1 met ligbad, wastafel en toilet. Badkamer nr. 2 met douchecabine, wastafel en toilet.
Bijzonderheden: - bouwjaar ca. 2004 - woonoppervlak ca. 114 m² - balkon ca. 12 m² - uitstekende staat van onderhoud - gehele appartement voorzien van vloerverwarming, isolatieglas en “shutters” - hal, woonkamer en keuken met tegelvloer - slaapkamers met parketvloer - Eigen privé ski-locker en berging op de begane grond -op slechts enkele minuten lopen naar dorpscentrum en skilift - aangesloten op het grote skigebied “Les 4-Vallées” (o.a. Verbier) - autosnelweg (Sion) op slechts 15 minuten - ideaal familie appartement - Optie tot koop van afgesloten privé garagebox voor CHF 25.000,- direct voor het gebouw.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID497000

Prijs€ 825.000

Bouwjaar 2004

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Chemin du Pra 46

Postcode 1993

Plaats Veysonnaz

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning