Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Montenegro Real Estate (Robert Capital d.o.o.)

Montenegro Real Estate (Robert Capital d.o.o.)
Porto Montenegro
85320 Tivat
Montenegro
+31622856004
https://montenegrorealestate.nl

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 03324397
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Montenegro Real Estate (Robert Capital d.o.o.)

Onroerend goed in Montengro Of u nu investeerder bent, verhuist of op zoek bent naar een vakantiehuis, wij maken het kopen van onroerend goed in Montenegro gemakkelijk. Met jarenlange ervaring in de lokale markt zijn wij (Nederlanders) gespecialiseerd in de verkoop van huizen, appartementen en grond, en begeleiden wij u door elke stap van het proces. Ons team zorgt ervoor dat alle juridische controles zijn uitgevoerd om u te beschermen tegen frauduleuze vermeldingen, en werkt nauw samen met topadvocaten en accountants. Als u hulp nodig hebt bij het navigeren door hypotheken of papierwerk, dan staan ​​wij voor u klaar. Laat ons u helpen het perfecte onroerend goed in Montenegro te vinden en uw koopproces soepel en veilig te maken.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Montenegro Real Estate (Robert Capital d.o.o.)

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden