Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Baderna

Binnenland, Kroatië

Vanaf € 1.100.000

Woonoppervlakte 349m2
Perceeloppervlakte 1.340m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Gelegen in een klein dorpje, , op een hoogte van 250 m boven de zeespiegel, op 15 minuten rijden van de stad Porec, op loopafstand van kleine supermarkt en eetgelegenheden. Het domein bestaat uit een omheind perceel van 1340 m2, met een huis dat, met bijbehorende voorzieningen, een totale oppervlakte heeft van 349 m2 en een zwembad van 36 m2.
Een massieve metalen poort met toegang tot het eigendom
Direct na de ingang van het erf ligt aan de rechterzijde een kleine moestuin waarop gebouwd kan worden. Van hieruit heb je zeezicht.
Grote aangelegde tuin waar zich een zwembad met verschillende terrassen bevindt, en aan de andere kant een extra gebouw met een garage, een lounge en een studio-appartement.

Het origineel stenen hoofdgebouw met een oppervlakte van 240m² en uitgestrekt over 2 niveaus werd volledig gerenoveerd en uitgebreid met moderne architectuur is voltooid in 2019.
De hoofdingang van het huis leidt naar een ruime eetkamer rechts daarvan ligt een ruime halfopen keuken , met annex een berging. Aan de linkerkant van de eetkamer zijn er 3 treden die leiden naar een hoger niveau waar zich een ruime woonkamer met open haard bevindt van waaruit u een slaapkamer met eigen badkamer kunt betreden.
In het verlengde van de eetkamer is een ruime hal met gastentoilet en trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. De uiterst rechtse en uitzonderlijk rustige kamer beschikt niet over een terras, terwijl de middelste kamer een iets kleiner terras heeft en de linkerkamer uitkomt op een ruim terras met vrij uitzicht..
Aan de achterkant van het gebouw is er nog een extra berging.
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn er uitgangen naar de tuin, waar kleinere, intieme terrassen zijn ingericht.
De keuken leidt naar een groot terras dat verbonden is met het zwembad en de rest van de tuin.

Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 109 m2 en herbergt een garage voor twee voertuigen met een berging en een wasruimte, een zomerkeuken en een studio-appartement.
De zomerkeuken met grote open haard en toilet, heeft een aparte ingang vanaf de tuin bij het zwembad. Van daaruit komt u in het studio-appartement.

Het zwembad is zoutwater met eigen poolhouse en renigingsrobot.
Alle meubels en inrichting in dit gebouw buiten persoonlijke zaken zijn inbegrepen in de aankoopprijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID493772

PrijsVanaf € 1.100.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Baderna 17

Postcode 52445

Plaats Baderna

Land Kroatië

Regio Binnenland

Aangeboden door:

Live Hermans

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning