Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in L'isle-Sur-La-Sorgue

Cote dazur, Frankrijk

€ 640.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 1.209m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Dop Makelaars biedt aan: Les Demeures du Luc 207, Frankrijk.

Het domaine Les Demeures du Luc is gunstig gelegen in het betoverende L’Isle-sur-la-Sorgue, een pittoresk dorpje in het hart van de Provence. Deze regio staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, historische charme en de beroemde Sorgue-rivier die door het dorp stroomt. Hier vindt u antiekwinkels, lokale markten en uitstekende restaurants, allemaal op korte afstand van uw nieuwe thuis.

De villa staat op een royale kavel van ca. 1.209m² met een woonoppervlakte van ca. 120m² met een ‘inpandige’ garage en een carport. In de prachtig aangelegde omheinde tuin, omringd door veel groen, ligt een verwarmd zwembad (zoutwater), voorzien van een elektrisch roldek. Een grote overdekte veranda bevindt zich aan de achterzijde van de woning met zicht op de tuin en zijdelings het zwembad.

De villa telt 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer zich op de begane grond bevinden. Zowel op de begande grond als op de etage is er een aparte toilet aanwezig. De woning beschikt verder over een volledig uitgeruste ruime keuken en een stijlvolle woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning is er een handige overdekte entree, terwijl het terrein voldoende parkeerruimte biedt voor meerdere auto’s.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om het beste van de Provence te ervaren. Ontdek de betoverende schoonheid, de rijke cultuur en de culinaire geneugten van deze adembenemende regio.

Heeft deze villa in L’Isle-sur-la-Sorgue uw interesse gewekt? Als u meer wilt weten over deze villa aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, aanvullende informatie te verstrekken en een bezichtiging te regelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van deze mooie woning.

LET OP! Het OPEN HUIS is alleen op afspraak mogelijk. In verband met het seizoen en de eventuele verhuur dan wel bezetting van de woning dienen we dit in overleg met u en de verkoper af te stemmen.

Prijs: €640.000,- k.k. (inventaris bespreekbaar)

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID492591

Prijs€ 640.000

Bouwjaar 2006

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Les Demeures du Luc 207

Postcode 84800

Plaats L'isle-Sur-La-Sorgue

Land Frankrijk

Regio Cote dazur

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Dop Makelaars

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning