Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sainte Maxime

Cote dazur, Frankrijk

€ 480.000

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 411m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dop Makelaars biedt aan: een sfeervolle woning in Sainte-Maxime met een spectaculair uitzicht.

Deze charmante vrijstaande woning is gelegen op het groene en ruim opgezette Domaine Les Hauts du Semaphore. De woning heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en staat op een perceel van ca. 411 m² eigen grond. De woning is ideaal gelegen nabij het centrum van Sainte-Maxime en op loopafstand van het strand. Deze gelijkvloerse woning biedt een spectaculair uitzicht over de omgeving en ligt nabij de golfbaan van Sainte-Maxime.

De woning beschikt over een lichte woonkamer met een sfeervolle open haard en een open keuken. Vanuit het eetgedeelte loopt u door naar de grote veranda, waar u kunt genieten van het prachtige, vrije uitzicht over de omgeving. De veranda is ideaal om zelfs in de wintermaanden van het buitenleven te genieten. De woning heeft twee slaapkamers, beide voorzien van plafondventilatoren en inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een bad en een apart toilet. De hele woning is voorzien van een karakteristiek balkenplafond. Tevens beschikt de woning over een buitendouche met warm en koud water.

Het domaine biedt uitstekende voorzieningen, waaronder een tennisbaan, een jeu de boules baan en een zwembad met een peuterbadje. In de zomermaanden is er zelfs een badmeester aanwezig. Ondanks dat er geen verhuurverplichting op de woning rust, biedt deze woning zeer interessante verhuurmogelijkheden aan en een professioneel beheer.

De nabij gelegen golfbaan van Sainte-Maxime staat bekend om zijn prachtige ligging en uitdagende holes, die zowel beginners als ervaren golfers aanspreken. Met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee en de groene heuvels rondom, is deze golfbaan ideaal voor liefhebbers van de sport.

Het Franse Sainte-Maxime is een charmante kustplaats aan de Côte d’Azur en staat bekend om zijn luxe uitstraling en ontspannen sfeer. Sainte-Maxime biedt een prachtig uitzicht op de baai van Saint-Tropez en ligt in een van de meest gewilde vakantiegebieden van Zuid-Frankrijk. Bovendien is de badplaats in 2023 uitgeroepen tot de mooiste van Frankrijk! De stad is omringd door een schitterende omgeving met adembenemende stranden, groene heuvels en een azuurblauwe zee.

De bereikbaarheid vanaf Utrecht (ca. 1.250 km), Brussel (ca. 1.100 km), Parijs (ca. 870 km), Frankfurt (ca. 1.100 km), Nice (ca. 90 km), en Milaan (ca. 400 km) is uitstekend. De luchthaven van Nice ligt op ongeveer 1 uur rijden en de luchthaven van Toulon op ca. 55 km, hierdoor is Sainte-Maxime ook gemakkelijk met het vliegtuig te bereiken.

Deze prachtige villa wilt u zeker niet missen!

U bent van harte welkom om een afspraak te maken met een van onze makelaars.

Vraagprijs: € 480.000,- k.k. (inventaris in overleg)

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID492585

Prijs€ 480.000

Bouwjaar 1970

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres 74 Rés les Hauts de Sémaphore

Postcode 83120

Plaats Sainte Maxime

Land Frankrijk

Regio Cote dazur

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Dop Makelaars

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning