Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Las Tricias / Garafia / Isla De La Palma

Tenerife, Spanje

€ 469.000

Woonoppervlakte 166m2
Perceeloppervlakte 13.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ervaar de magie van het leven in het hart van de natuur met deze betoverende antieke Canarische woning uit 1922. Deze unieke woning, met zijn authentieke Tea-houten dak en vloer, straalt charme en karakter uit. Volledig gerestaureerd, biedt het de perfecte mix van historische elementen en moderne gemakken.

Met een bijna nieuwe PV-installatie en batterijen ben je volledig “off-grid” en geniet je van alle voordelen van duurzaam wonen. De woning is voorzien van stromend water, aansluiting op het elektriciteitsnet, en een boiler voor warm water. De marmeren verwarmingspanelen en een speksteen houtkachel zorgen voor een comfortabele temperatuur, wanneer nodig. Ook praktisch: er is uitstekende Wifi en een beveiligingssysteem aanwezig.

Op het uitgestrekte terrein van ongeveer 13.000 m² vind je niet alleen de hoofdwoning, maar ook een schilderachtige tweede woning van 50,25 m², volledig ingericht en met een woonbestemming. Dit maakt het perfect voor gasten of als extra werkruimte. Daarnaast zijn er verschillende gebouwtjes, twee grotjes en een antieke Era te ontdekken. Onder de patio is van de oude watertank een volledig ingerichte werkplaats gemaakt met berging op de zolder.

De terrassen zijn gevuld met diverse fruitbomen en amandelbomen, en het uitzicht is werkelijk fenomenaal. Geniet van adembenemende panorama’s op de Atlantische Oceaan en de majestueuze Caldera-rand met zijn karakteristieke pijnboombos, terwijl je omringd bent door volledige rust en stilte.

Gelegen tussen de gemeenten Puntagorda en Garafia, bereik je het charmante Las Tricias binnen 10 minuten en het levendige Puntagorda in slechts 12 minuten. Dit is een unieke kans om te wonen in een historische woning, omgeven door de schoonheid van de natuur.

Er is nog veel meer te vertellen over deze bijzondere plek en woning. Wanneer u interesse heeft, dan vertellen wij u er graag over. Meerdere foto's zijn op aanvraag voorhanden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID492086

Prijs€ 469.000

Bouwjaar 1922

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Lomito Pelado 16

Postcode 38787

Plaats Las Tricias / Garafia / Isla De La Palma

Land Spanje

Regio Tenerife

Aangeboden door:

Ed Roosen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning