Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Abrahamsz Curacao

Curaçao

€ 308.988

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze prachtige, volledig gerenoveerde villa in het exclusieve Janthiel-gebied op Curaçao biedt een unieke kans op luxe wonen in een van de mooiste delen van het eiland. De villa wordt opgeleverd met moderne afwerkingen en hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een stijlvolle en comfortabele leefruimte waarin je je direct thuis zult voelen.Binnenin vind je een ruimtelijke indeling met twee ruime slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten, en een moderne badkamer. Deze villa is perfect voor een ontspannen gezinsleven, maar biedt ook volop mogelijkheden voor gezellige momenten met vrienden en familie. De grote ramen en slimme indeling zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename woonervaring. De villa is omringd door een weelderige tuin met volwassen beplanting, wat niet alleen voor extra privacy zorgt, maar ook voor een oase van rust. Hier kun je heerlijk tot jezelf komen en genieten van de serene sfeer die deze groene omgeving biedt. Daarnaast heb je toegang tot een prachtig gezamenlijk zwembad, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het tropische klimaat. Veiligheid staat voorop, want de villa ligt in een gated community. Dit geeft je een extra gevoel van geborgenheid en gemoedsrust, waardoor je ongestoord kunt genieten van alles wat deze bijzondere woning te bieden heeft. De toplocatie in Janthiel maakt het plaatje compleet. Je bevindt je op korte afstand van prachtige stranden, luxe restaurants en diverse recreatieve activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een permanente woning of een investering in een vakantievilla, deze woning biedt het allemaal.Mis deze unieke kans niet om een luxe, volledig gerenoveerde villa te bezitten op een toplocatie in Curaçao. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Jouw nieuwe thuis in Janthiel wacht op je!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID490333

ID makelaar2856

Prijs€ 308.988

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Abrahamsz Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning