Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Propvy Global Real Estate

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Propvy Global Real Estate
Tamani Arts Offices no 1119, Al Asayel Street
Business Bay
Dubai
+97142446896
https://propvyglobal.com/
Standnummer - 6130

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Propvy Global Real Estate

PropvyGlobal Real Estate, uw vertrouwde partner en de belangrijkste ontwikkelaar van luxe onroerend goed in de dynamische vastgoedwereld van Dubai. Als het eerste Nederlandse makelaarskantoor dat volgens de Dubai real estate wetten is geregistreerd en gevestigd in deze bruisende metropool, combineren we Europese expertise met lokale marktkennis om u een ongeëvenaarde service te bieden. Onze vestiging in Dubai was een weloverwogen keuze, gezien de stads veelzijdige architectuur, zakelijke kansen en diverse culturele achtergronden. De eigenaresse Malti zag een kans om een brug te slaan tussen Nederlandse investeerders en de veelbelovende vastgoedmarkt van Dubai. PropvyGlobal gelooft in transparantie, integriteit en het opbouwen van langdurige relaties met hun klanten. Met haar professionele kennis is Malti toegewijd aan het begrijpen van uw unieke behoeften en ambities. Of u nu op zoek bent naar een luxe penthouse met uitzicht op de Burj Khalifa of een investeringsmogelijkheid die een hoog rendement belooft, PropvyGlobal staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Kies voor PropvyGlobal en ervaar het verschil van werken met een makelaar die de nuances van zowel de Nederlandse als de Dubai vastgoedmarkt begrijpt. Uw droomhuis of investering in Dubai begint hier. Welkom bij PropvyGlobal.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Propvy Global Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden