Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Casas da Serra IV.1

Leiria, Portugal

€ 545.000

Casas da Serra IV.1

  • Nieuwbouw villa van twee verdiepingen

  • 3 Slaapkamers + Privézwembad

  • Gebouwde villas in Alcobaça

Casas da Serra IV is een geweldige kans om een gloednieuwe, prachtig ontworpen villa van twee verdiepingen te kopen, omgeven door frisse lucht, fruitboomgaarden en uitzicht op de Serra dos Candeeiros.

Gelegen op het weelderige platteland van Alcobaça, beschikt elk ruim perceel over een privézwembad op het zuiden, dat de hele dag door van een uitstekende blootstelling aan de zon profiteert. De perfecte plek om quality time door te brengen met vrienden en familie en te genieten van een eenvoudig leven aan de Zilverkust in Portugal!

Toegang tot het zwembad en het Portugese "calçada" stenen terras is direct via de ruime keuken en eet/woonkamers, die profiteren van een open indeling gevuld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen die de binnen- en buitenruimtes met elkaar verbinden.

De 3 slaapkamers hebben allemaal ingebouwde kasten en komen uit op een royaal terras, ideaal voor ontspannen momenten onder de Portugese zon.

Belangrijkste kenmerken:
- Mooi eigentijds ontwerp met moderne afwerking
- 3 slaapkamers + 2 badkamers
- Volledig ingerichte keuken
- Wasruimte
- Carport voor één voertuig
- Zonnepanelen

Deze moderne Zilverkust woningen te koop liggen in het hart van een traditionele Portugese "aldeia", een landelijk gebied omgeven door landbouwvelden waar de beste appels en peren van de regio worden geteeld door de lokale boeren. Een ideaal huis voor iedereen die van de rust van het plattelandsleven houdt, met veel frisse lucht en ruimte om te sporten of uw huisdier uit te laten.

Op slechts een klein eindje rijden van de villa's ligt het eeuwenoude stadje Alcobaça, beroemd om zijn cisterciënzer klooster dat op de Werelderfgoedlijst staat. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven of een onvergetelijke vakantie aan de Zilverkust, een regio die wordt beschouwd als "Het echte Portugal". Van traditionele restaurants, cafés, gezondheidsdiensten, scholen en veel groene gebieden voor alle smaken en gezinnen. Alcobaça is ook populair om zijn natuurlijke landschappen (perfect voor natuurliefhebbers!) en culturele evenementen, namelijk muziekfestivals en de internationale beurs van op convent geïnspireerde zoetigheden!

Verschillende historische bezienswaardigheden liggen ook dicht bij Casas da Serra, evenals prachtige stranden, zoals São Martinho do Porto (beschouwd als het beste familiestrand van Portugal), Salgado en Nazaré.

Dankzij de centrale ligging bereikt u in slechts 10 minuten een van de belangrijkste snelwegen van Portugal, de A8, waardoor dit huis een prachtige uitvalsbasis is voor het verkennen van Portugal! De internationale luchthaven van Lissabon ligt op slechts een uur rijden.

Deze SIMPLE LIFE HOME BUYER eigendom komt ook met onze complete vastgoedoplossing. De 'Simple Life Home Buyer' service is exclusief voor de Leisure Launch Group, een full-service groep van bedrijven, elk gespecialiseerd in de 7 stappen om veilig een huis in Portugal te kopen.

U profiteert automatisch van de ondersteuning van een groep vastgoedspecialisten. En uw eigen Projectmanager zal bij elke stap aan uw zijde staan! Uw leven in Portugal wordt eenvoudiger!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een Live 360º Virtuele Tour te regelen.

Gegevens

Project ID489407

Prijs€ 545.000

Aantal units 1

Woonoppervlakte 166m2

Perceeloppervlakte 1525m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rua do Moinho, Cela

Plaats Alcobaça

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Immo Portugal

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project