Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Schaijk

Noord-Brabant, Nederland

€ 179.500

Woonoppervlakte 63m2
Perceeloppervlakte 391m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

6-persoons vrijstaande lodge in een kindvriendelijke uitvoering midden in de natuurDe Forest cabin Kids is pas voorzien van 8 zonnepanelen, een slimme thermostaat, airco en een inductiekookplaat! Uitstekende ligging in het hart van het uitgestrekte natuurgebied de MaashorstWij zijn verheugd om deze schitterende lodge aan te bieden op Vakantiepark Schaijk. Ontdek deze vrijstaande lodge, gelegen op 391 m² eigen grond. Geniet van ultieme rust en ruimte in deze woning met in een prachtige, natuurlijke omgeving. De lodge is ontworpen voor 6 personen en biedt een modern en nieuw onderkomen.Roompot Vakantiepark SchaijkHet park ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van natuurgebied De Maashorst en biedt een unieke vakantiebeleving met vrijstaande vakantiewoningen die naadloos opgaan in het landschap. Het park beschikt over diverse faciliteiten zoals een indoor speelbos, fietsverhuur, een funbowlingbaan en het gezellige parkrestaurant Charlie, waardoor het de perfecte bestemming is voor zowel ontspanning als avontuur.Stap de woning binnenDeze lodge heeft een royale woonkamer die grenst aan een ruim terras, waar plek is om te eten en te loungen. De keuken is voorzien van alle gemakken. Natuurlijk is de lodge voorzien van alle extra’s die nodig zijn voor een ontspannen verblijf met kinderen. Denk aan afgeschermde wandcontactdozen, kindermeubels en een speelkeuken. De lodge beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden. De kinderslaapkamer is voorzien van een stapelbed. Verder is er een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Extra duurzaam, extra comfort, de lodge is pas voorzien van zonnepanelen, een slimme thermostaat en een inductiekookplaat, met het oog op een schone toekomst. En voor extra comfort en verkoeling zorgt de spiksplinternieuwe airco.De grote tuin heeft een afsluitbare omheining zodat kleine kinderen veilig buiten kunnen spelen. Parkeren is mogelijk op de centrale parkeerplaats.Rendement en eigen gebruikOp Roompot Vakantiepark Schaijk heb je ruime mogelijkheden om de lodge zelf te gebruiken. Dit is online te reserveren, mits deze niet is verhuurd. Het aantal weken dat je de woning zelf kunt gebruiken kan variëren van 2, 4, 6, 8 weken, 89 dagen of zonder een maximum. Informeer hiernaar bij onze verkoopadviseur. Benieuwd naar de jaarlijkse kosten en opbrengsten van deze woning? Download dan direct de brochure.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID489177

ID makelaar102356

Prijs€ 179.500

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Adres

Adres Hermanusweg 4

Postcode 5374 RW

Plaats Schaijk

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning