Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Resopro B.V.

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Resopro B.V.
Plantagelaan 6
3772MB Barneveld
Nederland
0657314344
https://www.resopro.eu/
Standnummer - 7445

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK: 81163363
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2020

Medewerkers

Harrie Lagerwaard

Sales manager Europe

Gijs van den Top

Commercieel manager - Advisor

Martijs Lagerwaard

Digital Marketing - Sales

Over Resopro B.V.

Resopro heeft in het verleden met succes bijgedragen aan grootschalige infrastructuurprojecten in Europa, waaronder de aanleg van resorts, parken en andere complexe voorzieningen. Tijdens deze projecten zagen we een gemeenschappelijk probleem: veel bedrijven en particuliere woningen hebben geen goed overzicht of controle over hun energieverbruik op afstand. Deze ervaring heeft ons ertoe aangezet om een oplossing te ontwikkelen die niet alleen elektriciteit, maar ook waterverbruik en veiligheid integreert in één overzichtelijk systeem. Ons innovatieve platform stelt gebruikers in staat om real-time inzicht te krijgen in hun energieverbruik, waterbeheer en veiligheid, waar ze zich ook bevinden. Door deze essentiële elementen samen te brengen, bieden we niet alleen meer efficiëntie, maar dragen we ook bij aan kostenbesparing en een duurzamere toekomst.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Resopro B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden