Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Anjum

Friesland, Nederland

€ 159.000

Woonoppervlakte 110m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Zeer ruim en licht hoekappartement op de eerste en tweede verdiepingMooi uitzicht over het centrale plein, de dijk en het LauwersmeerOp een sfeervol en waterrijk park met een compleet faciliteitenaanbodIncl. nieuw inventaris, nieuwe vloer en nieuw wastafelmeubel Wij laten je graag kennis maken met dit unieke hoekpand op Landal Esontad. Het appartement is gevestigd op de eerste en tweede verdieping van een vrijstaand pand. De begane grond wordt momenteel niet verhuurd, maar gebruikt als opslag. Binnen deze verhuurpool is dit appartement van 110 m² beduidend groter dan de rest en omdat het op een hoek ligt, heb je hier meer lichtinval. Ook het uitzicht is erg mooi. Je kijkt uit over het centrale plein en de dijk, met daarachter het Lauwersmeer. De ligging is gunstig; nabij de parkingang, horeca en parkwinkel. Wat een heerlijk sfeertje! En dat allemaal op het waterrijke en complete Landal Esonstad met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Er zijn veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met nieuwe glijbaan, indoor speelparadijs, sportvoorzieningen en jachthaven. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel.Landal Esonstad
Landal Esonstad is een prachtig en veelzijdig vakantiepark aan Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum. Dit park staat voor rust, kwaliteit, vertier en comfort. Het park heeft een eigen jachthaven en een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Verder vind je hier o.a. een overdekt zwembad, indoor speelparadijs, horecafaciliteiten en sportvoorzieningen. Een ideale locatie voor de watersportliefhebber! Stap de woning binnen
Via een eigen buitentrap (met afsluitbaar hekje naar het terras) bereik je het appartement. De lichte woonkamer heeft openslaande deuren naar het dakterras met uitzicht over het binnenwater. De halfopen keuken is voorzien van een gasstel, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Verder vind je op deze verdieping een separaat toilet en een bergkast. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één extra ruim met een tweepersoons boxspringbed, kasten, bureau en babybed en één met twee losse boxspringbedden en bureautje. Door de meerdere dakkapellen voelt het hier heerlijk ruimtelijk aan. De badkamer beschikt over een ligbad (incl. douche), wastafel en tweede toilet. Ook zijn hier nog een berghok met wasmachine aansluiting en vlizotrap naar de ruime bergzolder. Tot slot is er nog een buitenberging voor bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubels.De woning is meegenomen in de herinrichting van Landal in april 2021. Tevens is de vloer vervangen (PVC) en het badkamermeubel vernieuwd.

Rendement verhuur en eigen gebruik
Bij Landal Esonstad is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID486912

ID makelaar102353

Prijs€ 159.000

Bouwjaar 2006

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Skânserwei 28

Postcode 9133 DV

Plaats Anjum

Land Nederland

Regio Friesland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning