Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Winterberg

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 139.500

Woonoppervlakte 40m2
Perceeloppervlakte 605m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Gelegen op een toplocatie in het centrum van Winterberg (Duitsland). Toegang tot de grote skiliftcarrousel op 500 meter. Talloze wandelpaden beginnen vlakbij het huis. Het treinstation, het Kurpark en het historische centrum van Winterberg-Stadt met zijn gevarieerde aanbod liggen op 5 minuten loopafstand vanuit het appartement.

De combinatie van de centrale ligging en de praktische inrichting van het appartement met garage en ruim balkon/terras maakt het een ideale investering voor vakantiegebruik of permanent verblijf!

Gelegen op de eerste woonlaag in een kleinschalig wooncomplex met 4 appartementen/woonlagen. In totaal 40 m2 woonoppervlak verdeeld over een inkomsthal met inloopkast, open woon-/slaapkamer, dichte keuken, badkamer met toilet en een berging. Daarnaast via de woon-/slaapkamer directe toegang tot een ruim balkon/terras (15 m2), gelegen op het oosten (ochtendzon) over de volle breedte van het appartement, een garage, een parkeerplaats en een gemeenschappelijke berging. Aan de achterzijde van het wooncomplex een tuin voor gemeenschappelijk gebruik.

In 2023 is het appartement gerenoveerd. Het heeft een nieuwe, moderne keuken (spoelbak, koelkast met vriesvak, combi oven-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, etc.), nieuwe badkamer (douche, toilet, wastafel, wasmachineaansluiting), houtlook PVC-vloer in alle ruimten en een moderne inrichting. De open woon-/slaapkamer biedt thans ruimte voor een eethoek, een 2-persoonsbed (boxspring) en een hoekslaapbank (om te bouwen tot 2-persoonsbed) gescheiden door een praktische kastenwand met smart-tv en opbergruimte. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

Voor meer informatie:
http://www.lavrijsen.info

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID486137

Prijs€ 139.500

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Am Hagenblech 55

Postcode 59955

Plaats Winterberg

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Aangeboden door:

Frank Lavrijsen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning