Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tavira

Faro, Portugal

€ 345.000

Woonoppervlakte 65m2
Perceeloppervlakte 157m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze knusse woning ligt in een schilderachtig plattelandsdorpje en is onlangs gerenoveerd tot hoge standaard. Entree in de open woon/eetkamer en volledig ingerichte keuken. Via de hal heb je toegang tot 2 slaapkamers met airconditioning en vanuit de woonkamer heb je toegang tot de doucheruimte. Buiten is een geplaveide binnenplaats met pergola zithoek, ideaal voor "al fresco" entertainment. Een trap leidt je naar het dakterras met nog meer ruimte om buiten te genieten. Het perceel is omheind en heeft parkeergelegenheid. Het huis ligt aan de rand van een klein dorp, omringd door vredig platteland, maar op slechts een klein eindje rijden van Tavira en alle plaatselijke stranden. Dit schilderachtige huisje is liefdevol gerenoveerd met materialen van goede kwaliteit en is voorzien van moderne gemakken. Een perfect huis of een ideale plek om af te sluiten en te vertrekken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485853

ID makelaarSV2182a

Prijs€ 345.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tavira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning