Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Piscadera

Curaçao

Vanaf € 695.000

Woonoppervlakte 180m2
Perceeloppervlakte 1m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Ontdek Curaçao's mooiste hoogbouw woonresort - 24/7 beveiligd - waar architectonisch ontwerp comfort en luxe ontmoet. Zeven indrukwekkende woontorens, 7 penthouses en 112 appartementen, allemaal met prachtig uitzicht op de oceaan.

Naast de unieke woonbeleving en faciliteiten zijn deze appartementen uitermate geschikt om te verhuren en een mooie ROI te behalen. Vakantieverhuur is toegestaan, en er zal een uitstekend team aanwezig zijn om tegemoet te komen aan uw verhuurwensen. Het project is gelegen op een A+ locatie aan de oceaan, op slechts 5 minuten rijden van het UNESCO-erfgoed stadscentrum van Willemstad (Otrobanda/Punda/Pietermaai). Populaire stranden Blue Bay en Mambo Beach liggen op slechts 10 minuten afstand, net als de Blue Bay golfbaan. Strand van Pirate Bay, het beroemde visrestaurant De Visserij en het strand van Parasasa liggen allemaal op een steenworp afstand en zelfs op loop- of fietsafstand. De luchthaven Hato op Curacao ligt op slechts 10 minuten rijden.

De strakke, moderne esthetiek en het slimme ontwerp zorgen samen voor ruimtes die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn voor het dagelijks leven. Grote ramen en open indelingen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de oceaan door de woningen heen.
Bewoners zullen ook genieten van directe toegang tot de aangrenzende luxe jachthaven met volledige service, perfect voor wie op zoek is naar een huis waar ze hun boot direct voor de deur kunnen afmeren, die plaats biedt aan 100 tot 150 boten met een lengte tot 50 meter.


Er worden 3 typen appartementen ontwikkeld:
• Appartementen met 2 slaapkamers: 180 m²
• 3 slaapkamerappartementen: 242 m²
• Penthouses met 7 slaapkamers: 400 tot 500 m²


2 slaapkamers | 2.5 Badkamer | 180m² | Vanaf US$ 695.000

Deze appartementen beschikken over een woonoppervlak van in totaal 180 m², inclusief een balkon van 30 m² met panoramisch uitzicht over de jachthaven en de Caribische Zee. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en een ononderbroken uitzicht op de oceaan. De hoofdslaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast, terwijl de logeerkamer beschikt over inbouwkasten en een Frans balkon.
De keuken naar Europees ontwerp wordt op maat gemaakt met hoogwaardige apparatuur en de badkamers worden uitgerust met hoogwaardige armaturen.


3 slaapkamers | 3.5 Badkamer | 242m² | Vanaf US$ 845.000

Deze appartementen zijn ruim 242 m² groot, inclusief een balkon van 40 m² met panoramisch uitzicht op de oceaan.
Ze beschikken over ruime open keukens en woonkamers vol natuurlijk licht en adembenemende uitzichten. De hoofdslaapkamer heeft een prachtig uitzicht op de oceaan, evenals een grote inloopkast en een eigen badkamer. De tweede slaapkamer heeft een balkon van 15 m² en een eigen badkamer en de derde slaapkamer, die ook een eigen badkamer heeft, beschikt over een Frans balkon met uitzicht op de oceaan. Elk appartement beschikt over prachtige designkenmerken, waaronder hoogwaardige keukens en badkamers in Europese stijl.
Met directe toegang tot de naburige jachthaven zijn deze appartementen een unieke kans voor booteigenaren en oceaanliefhebbers. Momenteel hebben we appartementen met 3 slaapkamers beschikbaar in gebouw 2 en 3.


Penthouses

Elk van de 7 gebouwen van The View beschikt over een penthouse van 400 tot 500 m² op de bovenste verdieping. Gebouwen 1, 5 en 7 beschikken over penthouses van 400 m², terwijl de penthouses in gebouwen 2, 3, 4 en 6 beschikken over penthouses van 500 m².
De standaardindeling voor de penthouses van 400 m² is een indeling met 3 slaapkamers, hoewel vroege kopers kunnen kiezen voor een andere plattegrond om desgewenst een extra slaapkamer toe te voegen. De penthouses van 500 m² beschikken over 5 slaapkamers, waaronder een enorme hoofdslaapkamer, die vroege kopers kunnen kiezen om deze aan de oost- of westkant van het penthouse te plaatsen.
Beide typen penthouses beschikken over:
- 2 grote balkons met uitzicht op de oceaan en uitzicht over de oceaan
- 2 privébalkons toegankelijk vanuit de secundaire slaapkamers met uitzicht over het eiland
- Grote open keuken en woonruimtes, allemaal met uitzicht op de oceaan door de hele kamer
- Volledig ingerichte keukens met Europese apparatuur
Momenteel hebben wij in Gebouw 2 een penthouse van 500 m² beschikbaar.


De schatting is dat de maandelijkse bijdrage van de Vereniging van Eigenaren (VvE) tussen de 300 en 400 USD per appartement per maand zal liggen, afhankelijk van de precieze voorzieningen die in de diensten van de VvE zijn inbegrepen.
Deze bijdragen dekken in ieder geval de kosten van een professionele VvE-beheerder, 24/7 resortbeveiliging, een snelle internetverbinding voor elk appartement, brand- en natuurrampenverzekering, lift- en zwembadonderhoud, klein algemeen onderhoud en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes. , tuinieren, water en het elektriciteitsverbruik voor de gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten.


Mei 2024: Periodieke update bouwproces:

Fase 1 gebouwen:
Gebouw 2 is nu vijf verdiepingen hoog (inclusief de begane grond), het metselwerk op alle vijf de verdiepingen is voltooid en er worden voorbereidingen getroffen voor het storten van de zesde verdieping.
Met negen verdiepingen nadert gebouw 3 de voltooiing van de ruwe bouwfase, met nog maar één verdieping (het penthouse) te gaan.

Ook gebouw 5 is nog maar één verdieping verwijderd van de ruwbouwfase. Het metselwerk van de eerste zes verdiepingen is voltooid en voorbereidingen worden getroffen voor het storten van de vloer van het penthouse op de zevende verdieping.
Gebouw 6 is nog maar drie verdiepingen verwijderd van de oplevering. Het metselwerk van de eerste zes verdiepingen is afgerond en de voorbereidingen worden getroffen voor het storten van de vloer van de zevende verdieping.
Gebouw 7 is slechts twee verdiepingen verwijderd van de voltooiing van de ruwe bouwfase. Het metselwerk van de eerste vijf verdiepingen is voltooid en de vloer van de zesde verdieping is gestort. We zijn nu bezig met het metselwerk van de zesde verdieping.

Nu de voltooiing van de ruwe bouwfase van de gebouwen van fase 1 nabij is, zal het volgende deel van deze fase de installatie van ramen en deuren zijn, en het pleisteren en schilderen van de buitenkant van de gebouwen, wat naar verwachting zal beginnen. al in september.

De gebouwen van fase 2:
De technische specificaties voor de fundering van gebouw 4 zijn ontvangen en de komende weken worden de werkzaamheden voor het boren van de palen voor de fundering van dit gebouw verwacht. Binnenkort starten de werkzaamheden voor de start van het terrein voor de bouw van Gebouw 1.

Landschapsarchitectuur en infrastructuur:
In maart werd een op Aruba gevestigd bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van infrastructuur en landschapsarchitectuur voor hoogwaardige hotel- en resortprojecten, ingeschakeld om het landschaps- en infrastructuurplan voor The View voor te bereiden. Het eerste concept van deze versie wordt binnenkort verwacht.

De jachthaven
De bouw van de jachthaven begon in augustus 2023 en de eerste fase van de bouw nadert nu zijn voltooiing, waarbij de golfbreker nu bijna voltooid is en de ingang van de jachthaven zich nu op de beoogde breedte van 20 meter (65 ') en diepte van 4,5 meter (14') bevindt. ). Onlangs is het contract voor de baggerwerkzaamheden in de lagune gegund. De verwachting is dat de werkzaamheden in het derde kwartaal van 2024 zullen aanvangen. Binnenkort zal een order voor de roterende brug en voor de pierelementen voor de jachthaven worden geplaatst.
Als onderdeel van de baggerwerkzaamheden zullen tientallen jaren van verontreiniging met minerale olie en zware metalen worden opgebaggerd en zorgvuldig uit de bodem van de lagune worden verwijderd. Er zullen circulatieleidingen worden geïnstalleerd om de waterkwaliteit in de lagune te verbeteren en het leven te herstellen in wat momenteel een ongezonde, ongezonde situatie is. stil, levenloos waterlichaam.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485089

PrijsVanaf € 695.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres The View Resort & Marina

Plaats Piscadera

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning