Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort

Curaçao

Vanaf € 1.120.000

Woonoppervlakte 380m2
Perceeloppervlakte 1.069m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

FOTOSHOOT vindt plaats in de eerste week van september 2024, dan komen ook alle fotos daarna online

Gelegen op het indrukwekkende Blue Bay Golf & Beach Resort biedt deze moderne villa met drie slaapkamers, drie badkamers en een eigen zwembad alle comfort om volop te genieten van het Caribische leven.

Het hart van het huis wordt gevormd door de ruime leefkeuken (42 m2) en is voorzien van alle inbouwapparatuur zoals een oven-magnetron, afwasmachine, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging en een Amerikaanse koelkast met vriezer. Het Y-vormige kookeiland vormt een geheel met de eettafel. De aangrenzende bijkeuken biedt extra veel opbergruimte. De grote schuifpuien en shutterramen bieden u tijdens het koken een mooi uitzicht over zowel de achtertuin als voortuin met zwembad en een verfrissende bries door het huis.

Aangrenzend bevindt zich de woonkamer (27 m2) die met een schuifpui naadloos aansluit op het terras met blackpearl zwembad (7x3,5 meter). Een trap leidt naar het dak van het terras en geeft een 360 graden uitzicht over het eiland. Een deel van het dak is bedekt met 12 zonnepanelen. De naastgelegen carport (36 m2) kan eenvoudig omgebouwd worden tot een extra kamer voor verschillende doeleinden. Er blijft op het perceel dan nog steeds genoeg ruimte over om meerdere auto’s te plaatsen. Bij de carport bevindt zich nog een gastentoilet en een bergruimte.

De master bedroom (41 m2) met toegang tot het zwembadterras beschikt over een grote inloopkast en eigen luxe badkamer. De tweede slaapkamer heeft toegang naar het achterterras en beschikt over een eigen badkamer. De derde slaapkamer bevindt zich in een geïntegreerd appartement met eigen woonkamer, badkamer en een verdieping lager liggende keuken met toegang tot de achtertuin. Dit appartement kan eenvoudig worden afgesloten en zo nodig aangeboden worden aan gasten.

De totale woonoppervlakte, inclusief de terrassen, bedraagt 380m2 en het perceel is 1069 m2 groot.


Waarom is deze villa een goede aankoop voor u?

Hoogwaardige afwerking: De moderne en luxe afwerking van deze pas gebouwde villa maakt het een aantrekkelijke keuze voor kopers die op zoek zijn naar comfort en een Caribische stijl van leven.
Prima investering: Het Blue Bay Resort is een van de meest gewilde bestemmingen op het tropische eiland. Op dit goed onderhouden resort stijgen de huizen nog steeds in waarde.
Ideale locatie: Het resort ligt niet ver van de luchthaven en Willemstad is ook snel bereikbaar. Dichtbij bevinden zich supermarkten en het grootste winkelcentrum van het eiland. Ook Nederlandstalige scholen en de International School van Curaçao zijn niet ver weg.

Uitstekende voorzieningen: Met toegang tot de 18-holes golfbaan, het privéstrand, het fitnesscenter, de restaurants (waaronder Bras Boer) en andere recreatieve faciliteiten, biedt dit resort een ongeëvenaarde luxe woonervaring die de aantrekkelijkheid van deze villa verhoogt.

Beveiliging en comfort: De 24/7 beveiliging en het hoge niveau van comfort op het resort zorgen voor een zorgeloze leefomgeving, wat cruciaal is voor zowel vaste bewoners als vakantiegangers.

Let op! De vraagrpijs van $1.250.000 is de leidende prijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485068

PrijsVanaf € 1.120.000

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Blue Bay

Plaats Blue Bay Golf & Beach Resort

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning