Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vista Royal

Curaçao

€ 1.800.000

Woonoppervlakte 450m2
Perceeloppervlakte 882m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Welkom bij deze onder architectuur ontworpen villa, gelegen in het prestigieuze Vista Royal, Jan Thiel. Deze solide gebouwde villa is een harmonieuze mix van luxe, stijl en comfort, met adembenemende uitzichten op de Caribische Zee en de skyline van Jan Thiel vanaf de diverse terrassen en kamers in de woning. Gelegen aan een rustige straat, biedt dit prachtige huis een onberispelijke kwaliteit en zorgvuldig afgewerkte details die zelfs de meest veeleisende koper zullen bekoren.
Er is de mogelijkheid om een weelderige tuin te creëren die het huis omlijst en een oase van rust en privacy biedt.

De buitenkant van de villa toont strakke lijnen en moderne designelementen. De oversized glazen schuifdeuren bieden een perfect evenwicht tussen binnen- en buitenleven, waardoor u volledig kunt opgaan in het prachtige uitzicht op de Caribische Zee en de fraaie omgeving. Het ontwerp zorgt ervoor dat het interieur wordt overspoeld met natuurlijk licht, wat de ruimte en de connectie met het buitenleven versterkt.

Stap binnen in deze luxe villa en u wordt verwelkomd door hoge plafonds en een open plattegrond die elegantie en verfijning uitstraalt. De ruime woonruimtes zijn doordacht ontworpen om zowel comfort als stijl te bieden, met sfeerverlichting door LED die de op maat gemaakte balustrades in het hele huis accentueert. De naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes creëert een perfecte flow voor het ontvangen van gasten of het genieten van rustige momenten met het gezin.

Het hart van het huis is de chef's kitchen, uitgerust met eersteklas deluxe apparatuur die aan al uw culinaire wensen voldoen. Of u nu een eenvoudige maaltijd bereidt of een weelderig dinerfeest organiseert, deze keuken is ontworpen om te inspireren. De open indeling stelt u in staat om te communiceren met gasten of familieleden terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op het zwembad en de omliggende omgeving. Het middelpunt van deze verdieping is de royale infinity pool. Of u nu aan het zwemmen bent, ontspant bij het zwembad of geniet van een avondcocktail, deze centrale ruimte zal ongetwijfeld een van uw favoriete plekken in het huis worden.

Deze villa beschikt over vier ruime, luxe slaapkamers, waarvan er drie zich op de begane grond bevinden. De royale master suite, gelegen op de tweede verdieping, is een luxe en sereen. Het beschikt over een grote inloopkast en een design ensuite badkamer, compleet met hoogwaardige afwerkingen en armaturen. De oversized glazen schuifdeuren in de master bedroom openen naar een privéterras, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie terwijl u zich geniet van het panoramische uitzicht op de Caribische Zee. De overige drie slaapkamers zijn even indrukwekkend, elk met een eigen, uitgebreid ontworpen ensuite badkamer. Deze badkamers zijn voorzien van materialen en armaturen van topkwaliteit, wat een luxe ervaring voor iedereen garandeert. Het doordachte ontwerp van deze ruimtes weerspiegelt de toewijding van de villa om het hoogste niveau van comfort en privacy te bieden aan haar bewoners.

Deze villa is niet alleen een huis; het is een ervaring. De bioscoop kamer is perfect voor het organiseren van gezellige avonden, met voldoende ruimte voor gasten om te ontspannen en te genieten.

Voor degenen die waarde hechten aan veiligheid en gemak, is de villa uitgerust met een state-of-the-art alarmsysteem en airconditioning in het hele huis. De inpandige garage voor twee auto's, met een capaciteit van maximaal vier auto's, biedt voldoende ruimte voor uw voertuigen, terwijl de extra opslagruimte ervoor zorgt dat al uw bezittingen netjes zijn georganiseerd.

Deze luxe designwoning in Vista Royal, Jan Thiel, is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een statement van verfijning en elegantie. Elk detail is zorgvuldig samengesteld om een ongeëvenaarde woonervaring te bieden, van de hoogwaardige afwerkingen tot de prachtige uitzichten en de doordacht ontworpen ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een rustige retraite of een levendige plek om te entertainen, deze villa biedt het allemaal.

Vista Royal in Jan Thiel is een populaire buurt voor zowel toeristen als bewoners van Curaçao. Daarom biedt deze villa niet alleen een luxe woonervaring, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Op loopafstand vindt u het prachtige Jan Thiel Beach, waar u kunt ontspannen op het strand of genieten van de diverse strandclubs en restaurants. In de omgeving vindt u ook een supermarkt, een luxe sportschool, een duikschool en een groot natuurreservaat met flamingo's, wandel- en mountainbike routes, en mooie flora en fauna.

In deze listing worden impressies van de ruimtes gebruikt om u een idee te geven hoe de villa eruitziet wanneer deze is ingericht.

Let op! De vraagrpijs van $1.995.000 is de leidende prijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID485050

Prijs€ 1.800.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Kaya Baltiko

Plaats Vista Royal

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning