Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Engel Ibiza Real Estate

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Engel Ibiza Real Estate
Dorpsstraat 109
2761AN Zevenhuizen
Nederland
+31 6 10492077
www.Engel-Ibiza-Restyling.com
Standnummer - 6442

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Over Engel Ibiza Real Estate

Engel-Ibiza-Realestate is een echt familie bedrijf, samen met mijn vrouw, zoon en dichter werken wij dagelijks met heel veel plezier en liefde om uw droom werkelijkheid te maken. Zeg nu zelf wij hoe leuk is ons werk, blije mensen, werken op een mooi eiland, dit delen wij graag met u.Engel - Ibiza- Realestate is meer dan een aankoopmakelaar op Ibiza. Anders dan het vaste land Spanje zijn er op Ibiza veel factoren die het voor de enthousiaste gegadigde lastig maken het juiste object te vinden. Kijk je naar villa's tot 2.75 miljoen euro en appartementen tot 800.000 euro dan kijk je naar een categorie woningen welke een prachtige ligging zullen hebben de tuin vaak goed verzorgt hebben maar binnen gedateerde zijn en gerestyled dienen te worden. Dit is waar de kracht ligt van Engel-Ibiza-Realestate, wij zoeken - wij vinden - wij begeleiden maar belangrijker nog wij restylen de woning. Ons creatieve team restyled uw woning zonder dat u er ook maar èèn moment over na hoeft te denken, wij denken voor u en wij stellen u daarbij niet teleur. Het enige dat u hoeft te doen is dromen van de rust - ruimte - zon - de mooie verstopte baaitjes die werkelijkheid gaan werden.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Engel Ibiza Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden