Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Roldán

Murcia, Spanje

Vanaf € 354.950

Woonoppervlakte 112m2
Perceeloppervlakte 199m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit project is een eigen ontwikkeling van VHinmo.

Onze ervaring en kritisch oog hebben ervoor gezorgd dat de villa's beschikken over ongeziene kenmerken:
Door de opstelling van de villa in de hoek van het 199m2 groot grondstuk geniet je hier van een groot terras en tuin met privé-zwembad van 6x2,5m!
De woningen zijn heel praktisch ingedeeld. Zo heb je op de benedenverdieping niet enkel een slaapkamer met eigen badkamer, maar ook een apart toilet en berging.
Boven kan je dan weer 2 kamers vinden met een grote badkamer. Beide kamers hebben toegang tot het terras met zicht op de tuin en met respect voor de privacy van iedere bewoner in het project.

De bouwkwaliteit van deze woningen is ongezien in het segment!
Wij werken met de beste isolatienormen en daarnaast voorzien wij hoogwaardige aluminium ramen met koudebrugonderbreking en is het dubbel glas uitgerust met een speciale zonnefilter.
Op deze manier garanderen wij een uiterst energiezuinige woning.

Wat betreft de afwerking kozen we voor de marktleider op vlak van keramische tegels, Porcelanosa.
Standaard is de hele woning uitgerust met hun luxe materialen: van de vloeren binnen en buiten, tot de tegels en echte natuursteen in de badkamer, de badkamermeubels en het luxe kraanwerk doorheen de hele woning.
Ook de keuken komt van Porcelanosa en is voorzien van een 8cm dik XTone werkblad en alle toestellen, waaronder ook een inductiekookplaat met ingebouwde dampkap van Balay zijn standaard inbegrepen.
De buitengevel in Ibiza-stijl met afgeronde hoeken en terracotta mosaic zorgen voor de ultieme vakantiesfeer.

In Villa Gaura heb je als klant ook de mogelijkheid om de afwerking echt helemaal te personaliseren!
Wij begeleiden jou met het maken van alle keuzes in de showroom van Porcelanosa Murcia om jouw droomwoning helemaal naar eigen smaak in te richten.

Het project is ideaal gelegen in een rustige woonwijk om slechts 2 minuten wandelafstand van het bruisende centrum van het dorp Roldán.
Roldán beschikt over alle nodige voorzieningen zoals apotheek, dokter, een breed aanbod aan restaurants en bars, fitness, padel, en veel meer.
Op minder dan 5 minuten rijden kan je genieten van de golterreinen in La Torre of Las Terrazas de La Torre. Beiden zijn prestigieuze 18-holes golfbanen en je vindt er nog meer leuke eetgelegenheden en bars, tot zelfs een Doubletree by Hilton hotel.
Slechts 15 minuten verwijderd van de stranden van de Mar Menor, en 20 minuten van de prachtige steden Murcia en Cartagena.
Roldán is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de rust in een typisch Spaans dorp en daarnaast ook vlakbij de drukte van steden of de kust te zitten.
Shoppen is mogelijk op 25 minuten rijden naar de bekende Zenia Boulevard of 35 minuten naar het prachtige Nueva Condomina.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID483248

PrijsVanaf € 354.950

Bouwjaar 2025

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Postcode 30709

Plaats Roldán

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

VHinmo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning