Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Liget

Hongarije

€ 51.282

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 1.439m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning biedt u een woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en bijkeuken en de badkamer. Onder de woning een mooie gewelfde kelder./p>p>Perceel is 1.439 m2 groot en daar twee garages en een zomerkeuken welke een apart gebouw is en waar u prima een gastenverblijf van zou kunnen maken. Ook zijn er nog wat schuren en opslagloodsen. Veel ruimte./p>p>Elektra, gas en water zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu verwarmd met gas convectoren en hout kachel. Telefoon en/of internet kan worden aangesloten./p>p>Liget is een dorpje met een 450 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere plaats is Komló op een 15 minuten en Pécs op 30 minuten. Laatste is een stad waar u alles gaat vinden van de grote winkelketens, gezellig centrum, terrasjes, restaurant, scholen, sport verenigingen etc. etc. br />Voor het waterplezier is u in 15 minuten in Orfü (de meren van Orfü) en daar is het zomers prima vertoeven. In de wat koudere maanden kunt u ook altijd naar het thermaal bad Magyarhertelend (10 minuten). br />Prima omgeving om heerlijk te relaxen/p>p>Rustig gelegen woning waar u heerlijk kunt ontspannen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID483182

ID makelaar2230

Prijs€ 51.282

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Liget

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning