Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Kalamaki

Kreta, Griekenland

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 231m2
Perceeloppervlakte 1.620m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Dit bloeiende bedrijf is prachtig gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Kalamaki, in het zuiden van Heraklion. Het complex bevindt zich op een royaal perceel van 1620,39 m², op korte afstand van de beroemde zuidelijke stranden van Kreta. Het bestaat uit 6 zelfstandige appartementen, elk met een eigen verwarmd zwembad en een privé binnenplaats, en biedt adembenemend uitzicht op het strand van Kalamaki en de magische zonsondergangen aan de horizon.De appartementen zijn zorgvuldig ontworpen en bieden een perfect toevluchtsoord voor gasten. Elke unit beschikt over een ruime slaapkamer, een volledig uitgeruste kitchenette, en een luxe badkamer met jacuzzi. Buiten vindt u een comfortabel terras met zithoek, perfect om te ontspannen bij het privézwembad. Daarnaast zijn de appartementen duurzaam gebouwd met PV-panelen en zonneboilers voor warm water, en er is een privéparkeerplaats voor elk appartement. De appartementen worden volledig gemeubileerd verkocht, klaar om in gebruik te nemen.Dit is een fantastische kans voor investeerders die willen profiteren van de groeiende toeristische markt op Kreta. Bovendien biedt de koper de unieke mogelijkheid om een aangrenzend perceel van 1885 m² bij te kopen, met plannen voor 10 extra slaapkamers en 10 zwembaden. Deze uitbreiding biedt aanzienlijke mogelijkheden om de capaciteit en het rendement van het bedrijf te vergroten, voor een extra prijs van slechts €200.000.Grijp deze kans om te investeren in een uitstekend renderend bedrijf op een van de mooiste locaties van Kreta.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID482890

ID makelaar1839

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 0

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kalamaki

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning