Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Trairi

Brazilië

€ 212.500

Woonoppervlakte 205m2
Perceeloppervlakte 2.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit nieuwe moderne appartement op slechts 150 meter van het strand biedt permanent vrij uitzicht op de Atlantische Oceaan en de zandduinen. 3 suites met royale badkamers, waaronder een master suite. Een grote open keuken om uw vrienden en familie te vermaken. Een woongedeelte geïntegreerd met een veranda en moderne gastronomische schuifdeuren. Je hebt ook een eigen wasruimte en een aparte damestoilet. De loft van dit appartement is 50m² met een spectaculair uitzicht op de ongerepte Duinen.

Locatie
Het hele jaar door mooi weer, een gigantische witte strook zand, perfect om te genieten van de equatoriale zon. Kristalhelder en verfrissend warm Atlantisch water. Natuurlijke poelen die zich vormen tussen de koralen van het strand van Flecheiras. Dominante wind waait op de vliegerbestendige golven richting de zandduinen. Dit zijn enkele van de bezienswaardigheden in de regio die Flecheiras aan de westkust van Ceará tot een geweldige vakantiebestemming maken. Het landschap van duinen en kokospalmen onthult het rustieke vissersdorpje als een kleine oase, waar u het tropische paradijs aan zee kunt aanschouwen.

De schoonheid van Flecheiras wordt bekend bij steeds meer Brazilianen en Europeanen en daarom vertoont dit gebied ook een gestage groei op de vastgoedmarkt, resulterend in een sterke waardering van eigendommen de afgelopen jaren. Met zijn groeiende projecten van hoge kwaliteit en lage dichtheid is het het meest gewild bij het publiek uit de midden- en hogere klasse.

Atlântico Residence is wederom een ​​kwaliteitsproject dat de sterke punten van het gebied versterkt, maar dan anders! Ontwikkeld binnen een succesvol vastgoedproject door dezelfde ontwikkelaar, Flecheiras Atlântico. Dit zou uw ideale plek kunnen zijn om te investeren of om uw eigen plek in dit stukje paradijs te garanderen, of u nu wilt wonen, van een vakantie wilt genieten of uw eigendom wilt verhuren.

Vakantie & Kite Surfing
Het aanhoudend gunstige klimaat en het uitgebreide windseizoen zijn bepalende factoren om een ​​van de beste internationale vakantiebestemmingen te worden. Hier wordt kitesurfen steeds populairder en toeristen vinden hier in Flecheiras een gastvrije en ontspannen sfeer. Als u geniet van het strandleven, kwaliteitstoerisme, goede infrastructuur, snel internet en openbare veiligheid op uw vakantie-bucketlist staan, dan is dit de plek om te investeren.

Europese kopers kunnen vanuit Amsterdam, Parijs en Lissabon rechtstreeks naar Fortaleza vliegen en aankomen op een efficiënte, door Duitsland geëxploiteerde internationale luchthaven in Fortaleza. Na een comfortabele rit van twee uur kunt u direct genieten van het perfecte strandleven, met gemiddeld 3.000 zonuren per jaar. De stranden van Trairi zoals Flecheiras, Emboaca en Guajiru zijn een van de beste punten om te vliegeren in Ceará, en eventueel in Brazilië.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID482087

Prijs€ 212.500

Bouwjaar 2024

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres CE Av Flecheiras Atlantico, D10

Postcode 62690-000

Plaats Trairi

Land Brazilië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

MAXXVIDA Imoveis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning