Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 1.100.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Het appartement maakt deel uit van het Blue Bay Golf Beach Resort, dat tal van voorzieningen biedt, zoals een privéstrand, een 18-holes golfbaan, een tennisbaan en meerdere restaurants.Bij binnenkomst via een imposante voordeur betreedt u de weelde van dit luxe appartement. Een ruime hal leidt u naar de hoofdslaapkamer, waar grote ramen met sfeervolle shutters voor overvloedig natuurlijk licht zorgen. De ensuite badkamer is stijlvol ontworpen, met een royale indeling, dubbele wastafel, ruime inloopdouche en toilet. Aan de rechterzijde van de badkamer vindt u ingebouwde kledingkasten, wat zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit.Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de tweede slaapkamer, een comfortabele ruimte met inbouwkasten en een aangrenzende ensuite badkamer, compleet met elegante wastafel, inloopdouche en toilet. In de hal vindt u ook een gastentoilet en een wasruimte die tevens kan dienen als eigenaarskast.De ruime woonkamer en luxe keuken zijn zo ontworpen dat ze optimaal gebruik maken van het adembenemende zeezicht.De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een oven, stoomoven, vaatwasser, spoelbak en een dubbeldeurs koel-vrieskast. Het keukeneiland is uitgerust met een inductiekookplaat en geïntegreerde afzuiging.In de woonkamer vindt u een prachtige inbouwkast en een knusse zithoek. Via een glazen schuifpui, die naadloos opgaat in de muren, heeft u toegang tot het overdekte terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee, palmboomtoppen en het strand.Ontspan op uw eigen terras, relaxend op een van de ligbedden bij het schitterende gemeenschappelijke zwembad, of bereik het betoverende strand gemakkelijk via uw privéhek.Dit prachtige appartement is veelzijdig en geschikt voor zowel privégebruik als commerciële doeleinden, wat het een uitstekende investeringsmogelijkheid maakt. Momenteel is het appartement onderdeel van de verhuurpoolorganisatie van Blue Bay Resort.Het interieur van deze woning is ontworpen door de gerenommeerde interieurontwerper Osiris Hertman. Bekijk zijn werk hier: Osiris Hertman.Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met de listing agent!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID481507

ID makelaar2832

Prijs€ 1.100.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning