Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Szigetvár

Hongarije

€ 16.666

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 2.172m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De buitenkant van de woning kan wel wat werk gebruiken, maar de binnenkant is best oké en u kunt hier snel wonen. Het is niet heel groot, maar prima plaats om vakantie te komen vieren./p>p>De woning is van oorsprong bedoeld voor de zomermaanden, maar u kunt hier ook permanent wonen. Gelegen in de wijngaarden bij de stad Szigetvár en daarmee goed om te weten dat de woning te koop is via een langere (voorkeurs)procedure die tot 3-5 maanden kan duren./p>p>In de woning een woonkamer / keuken, slaapkamer en badkamer./p>p>Het perceel is 2.172 m2 groot./p>p>Er is elektra en water. Voor de afwatering is er septic tank. De verwarming is geregeld door een houtkachel. Telefoon en internet kan worden aangesloten./p>p>Deze woning gaat u vinden in het wijngebied Zibót bij de stad Szigetvár. Hier kunt u rustig wonen en toch genieten van de stad. In de stad alle voorzieningen zoals scholen, een ziekenhuis, winkels, banken en restaurants, thermaal bad etc. Pécs is op 35 km. Barcs op 33 km en daar kunt u de grens naar Kroatië passeren./p>p>Alle mogelijkheden snel in de buurt en toch rust en ruimte om van uw Hongaars Huis te genieten./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID481506

ID makelaar2227

Prijs€ 16.666

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Szigetvár

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning