Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Fuengirola

Malaga, Spanje

€ 719.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Stel je voor dat je een schitterend, volledig gemeubileerd appartement met 3 slaapkamers bezit, op slechts 500 meter van het strand, in de exclusieve gemeenschap van Reserva del Higueron. Deze woning biedt niet alleen een thuis, maar ook een luxe levensstijl met panoramisch uitzicht op zee en gemakkelijke toegang tot strandbars, restaurants en winkels, allemaal op loopafstand.Dit appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, 2 moderne badkamers en een open woonruimte die leidt naar een prachtige 63m² grote terras. Het terras is perfect voor entertainment, met een ingebouwde barbecue en een privéjacuzzi waar je kunt ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op de kust van Fuengirola.Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht en is uitgerust met Wi-Fi, verwarming en airconditioning voor comfort het hele jaar door. De gemeenschap biedt eersteklas voorzieningen, waaronder twee zwembaden, een spa met sauna en stoombad, een fitnessruimte en een gemeenschappelijke ruimte voor bijeenkomsten.Gelegen tussen Fuengirola en Benalmadena, is dit appartement slechts tien minuten rijden of dertig minuten met de trein van de internationale luchthaven van Malaga. Er is ook een gratis pendeldienst binnen de gemeenschap, waardoor het gemakkelijk is om het winkelcentrum, de sportclub en het strand te bereiken.Deze woning is niet alleen een luxe toevluchtsoord, maar ook een slimme investering met uitstekende huurinkomsten. Mis de kans niet om een stukje paradijs te bezitten in een van de meest gewilde locaties van de Costa del Sol, volledig gemeubileerd en klaar om van te genieten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID481093

ID makelaarR4802407

Prijs€ 719.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 29640

Plaats Fuengirola

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ViVi Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning