Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vista Royal

Curaçao

€ 849.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 879m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Onder Architectuur Gebouwde Villa In Vista Royal Te Koop.

Je betreedt het perceel en de tropisch aangelegde tuin en parkeert je auto in de ruime carport onder het woongedeelte. De mooie, brede taatsdeur bij de entree brengt je naar de trap naar het woongedeelte. Het woongedeelte bevindt zich op de 1e verdieping, waardoor je profiteert van een geweldig uitzicht op de omgeving, de Caribische Zee en de tropische tuin aan de voorkant van de villa.

De woonkamer heeft een hoog plafond en grote schuifdeuren naar het terras en het zwembad, waardoor binnen- en buitenleven perfect gecombineerd worden. Aan de voorkant van het huis vind je de moderne open keuken met kook-/watereiland en voorzien van alle benodigde apparatuur. Een bijkeuken biedt extra opslagruimte en wasruimte. Net als de woonkamer heeft de keuken directe toegang tot het terras en het pooldeck met grote hardhouten schuifdeuren.

De 3 slaapkamers liggen aan de achterkant van de villa op hetzelfde niveau als het woongedeelte. De hoofdslaapkamer heeft een ruime inloopkast en een grote privébadkamer. Grote ramen in de schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk licht en uitzicht op de omgeving en het zwembad. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer tussen de 2 kamers in. Een apart 3e toilet is beschikbaar voor gasten.

Op het lagere (entree)niveau vind je een ruime hal en een bergruimte met technische installaties.
De tuin aan de achterkant van het huis is momenteel bestraat, maar kan worden omgevormd tot een tropische tuin en biedt ruimte om een appartement te bouwen. Deze villa heeft verschillende opvangbakken voor regenwater die gebruikt kunnen worden om de tuin te besproeien.


Specificaties:
- Hooggelegen terras met gedeeltelijk zeezicht
- Op loopafstand van Jan Thiel Beach
- 3 slaapkamers
- 2.5 Badkamers
- Keuken met kookeiland, vaatwasser, 2 ovens en bijkeuken
- Berging
- Gebouwd in 2018
- Hardhouten deuren en kozijnen
- Mogelijkheid om een appartement bij te bouwen
- Carport voor meerdere auto's
- Elektronische poort
- Alarmsysteem en beveiligingscamera's
- Irrigatiesysteem voor tuin
- 220V
- 879m2 eigen grond
- Inclusief meubilair

Vista Royal is een prestigieuze woonwijk gelegen in Jan Thiel, Curaçao. Jan Thiel zelf is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden, resorts en bruisende nachtleven. Vista Royal, in Jan Thiel, staat vooral bekend om zijn luxe villa's, prachtige uitzichten over de oceaan en luxe voorzieningen. Het is een gewilde locatie voor zowel toeristen als bewoners die op zoek zijn naar een luxe Caribische levensstijl. Met de nabijheid van stranden, restaurants en recreatieve activiteiten biedt Vista Royal een exclusief toevluchtsoord voor diegenen die in stijl willen genieten van de schoonheid van Curaçao.

Vraagprijs is $949.438,- / NAF 1.690.000,- kosten koper (de prijs in EUR kan fluctueren)




Vertrouw voor al uw vastgoedvragen op ons ervaren team van Keller Williams Real Estate Agents/Realtors om u te begeleiden bij het proces van het kopen, verkopen of investeren in huizen, percelen, commercieel of ander vastgoed op Curaçao. Of u nu op zoek bent naar koop- of huurwoningen met ons brede netwerk van lokale professionals, wij kunnen u helpen met alles op het gebied van onroerend goed! Verken ons uitgebreide Vastgoed aanbod vandaag nog en vindt uw perfecte huis, woning of investeringsmogelijkheid op Curacao.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID480747

Prijs€ 849.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Kaya Filipino

Postcode 0000

Plaats Vista Royal

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Keller Williams Curacao

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning