Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Farkaslyuk

Hongarije

€ 11.538

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 900m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>In het huis vindt u de hal/woonkamer, keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers en de badkamer. Onder in de woning de kelder met verwarmingsketel./p>p>Het perceel is 900 m2 groot. Makkelijk in onderhoud./p>p>Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas of hout) verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Deze woning gaat u vinden in een normale straat van het dorp Farkaslyuk, gelegen in het mooie noorden van Hongarije. In Farkaslyuk kunt u prima uw dagelijkse boodschappen doen en voor het wat betere shoppen gaat u naar Ózd en is het niet moeilijk om naar Slowakije te gaan./p>p>De omgeving is vol met bossen. Ideaal om te wandelen met de honden, te hiken of te fietsen. U loopt hier zo de bossen in./p>p>Leuke woning voor een erg mooie prijs dat prima uw vakantieverblijf kan zijn, maar, ook prima voor een permanent verblijf in Hongarije./p>p>Wij hebben een filmpje beschikbaar wat wij u graag toesturen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID480601

ID makelaar2225

Prijs€ 11.538

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Farkaslyuk

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning