Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in São Martinho Do Porto

Leiria, Portugal

Vanaf € 455.000

Woonoppervlakte 148m2
Perceeloppervlakte 1.450m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Gelegen vlak bij de badplaats São Martinho do Porto in de provincie Leiria, is dit project met 2 villa's een echte tuin van Eden en zal het zeker gewaardeerd worden door iedereen die houdt van een natuurlijke omgeving, met eiken, dennen, eucalyptus, talloze fruitbomen en een prachtig open uitzicht. Het ademt gewoon privacy, rust en natuur.

LET OP! Er is nog maar 1 villa beschikbaar!

De villa is een huis met één verdieping, ontworpen om op te gaan in de omgeving. Het beschikt over een naturelkleurige oprit, poorten en een carport, met veel houttinten in het oorspronkelijke ontwerp. De locatie is ideaal voor mensen die houden van de voordelen om binnen 10 minuten rijden van de kustlijn van São Martinho do Porto te zijn, maar die net buiten de drukte en hectiek van het toerisme willen wonen. Deze villa biedt u een oase van rust, omringd door de natuur en toch niet op een geïsoleerde locatie. Het ligt slechts 5 minuten landinwaarts van de snelweg A8, waardoor de reistijd naar de luchthaven van Lissabon binnen 1 uur ligt. Een ander leuk detail is de nabijheid van de beroemde banketbakkerij Atelier do Doce, die ook op slechts 5 minuten afstand ligt. Het royale stuk grond is geschikt voor elke vorm van tuinieren, het houden van dieren, ruimte voor de honden of andere hobby's die u maar wilt. Met een perceelgrootte van circa 1500 vierkante meter zijn er volop mogelijkheden.

Elke villa heeft een eigen oprit die toegankelijk is via een elektrische poort en gelegen is aan een doodlopende weg. Op uw oprit vindt u een prachtige dubbele pergola met ruimte voor 2 auto's. Ook bezoekende gasten hebben toegang tot het perceel via een ander klein hek en een verharde loopbrug. Vanaf de carport heeft u een overdekte ingang naar de gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers. Omdat het een villa met één verdieping is, is het ideaal voor mensen die moeite hebben met traplopen.

Wanneer we de gang binnenkomen, betreden we een royale hal met een garderobekast voor opslag, die de scheidingslijn vormt tussen de twee delen van het huis.

Eén deel bestaat uit 2 slaapkamers met kamerhoge inbouwkasten, een wasruimte en de gedeelde badkamer. We hebben ook een extra kamer toegevoegd die kan worden gebruikt als extra opslagruimte, kantoor of zelfs als een kleine eenpersoonskamer. Dit is ideaal voor bezoekende familieleden of opgroeiende kinderen om een ​​gevoel van privacy te hebben in hetzelfde huis.

Het andere grote woongedeelte bestaat uit het gastentoilet en een gezellige open ruimte voor de woon-eetkeuken. Vanuit deze woonruimte heeft u veel direct zonlicht door de grote glasschuifpanelen, waardoor u direct toegang heeft tot de tuin, het terras en eventueel een pooldeck.

Een ander essentieel onderdeel van het hoofdgedeelte is de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en inloopkast. De ligging van de master is ideaal voor wat extra privacy in de woning. Elk van de 3 slaapkamers heeft glazen schuifpanelen die toegang bieden tot de tuin met veel daglicht.

Als er wordt gekozen voor een zwembad, hebben we een prachtig zwembad in "Alentejaanse stijl" ontworpen om de stijl van de villa aan te vullen. De afwerking van de villa zal tiptop zijn en kan voor iedere koper op maat worden gemaakt, zolang we nog in de bouwfase zitten.

Het project bestaat uit 2 villa's, elk gelegen op een perceel variërend tussen 1450m2 en 1550m2, waarbij elke villa de volgende oppervlakten heeft:

Bruto bouwoppervlak: ca. 331 m2
Bruikbare bouwoppervlakte: ca. 148 m2
Sociale ruimte:

Keuken: 19,60 m2
Eet-/woonruimte: 22 m2 + groot buitenterras van 30 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 39 m2 + groot buitenterras
Hal + distributieruimte: 15,40 m2
Sociaal toilet: 2,40 m2
Open gedeeltelijk overdekte pergola inclusief oprit
Zwembad 21 m2 (optioneel tegen meerprijs)
Wasruimte: 3,20 m2
Privéruimte:

Slaapkamer 1: 10,60 m2
Slaapkamer 2: 10,60 m2
Toilet/douche voor kamer 1 en 2: 4,00 m2
Suite: 14,60 m2
Walk-in closet suite: 3,30 m2
Suitebadkamer: 5,40 m2
Kantoor-opslagruimte: 6,25 m2
+++ Elke slaapkamer, woon-/eetkamer/keuken heeft direct uitzicht en toegang tot een tuin, terras of pooldeck +++

De villa wordt "sleutelklaar" verkocht. Wat de belangrijke kenmerken van deze constructie betreft, willen wij wijzen op:

Constructie van gewapend beton met behulp van het modernste, milieuvriendelijke ICF-systeem
Grote aluminium terrasdeuren met dubbel glas
Keramische tegels
Zwevende vloeren in slaapkamers
Airconditioningsysteem OF VMC-systeem
Open haard (optioneel tegen meerprijs)
Volledig ingerichte keuken met:
Oven
Inductiekookplaat
Afzuigventilator
Magnetron
Geïntegreerde koelkast met vriesvak
Geïntegreerde vaatwasser
Gootsteen
Kraan voor spoelbakken
Valse plafonds in alle kamers
Thermische isolatie – ETICS 7,50 cm dik
Waterverwarming – Zonnethermisch systeem met een RVS boiler met een inhoud van 300 liter
2 zonnepanelen
Gemotoriseerde toegangspoort met afstandsbediening
Oplaadpunten voor elektrische auto's
Schutting
Verkeersgebied van steen/betonverharding
Basic tuin en omringende muren/schutting
Het is ook mogelijk om alle gewenste extra's te selecteren, omdat we een kaart hebben met optionele functies die u kunt toevoegen en zo de villa kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl en gemak, namelijk:

Groot assortiment keramische tegels van groot formaat
Vloerverwarming
Extra luxe keukenapparatuur
Groter zwembad of type "INFINITY"
Zwembadverwarming en afdekking
Zoutwatersysteem voor het zwembad
Wasmachine/droger
Warmtepomp in plaats van aircosysteem
Eventuele andere extra's kunnen tijdens de bouwfase worden besproken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze villa en indien mogelijk om een bezoek te brengen aan de locatie waar deze zal worden gebouwd. We nemen u ook graag mee om andere panden te bezoeken die al door deze bouwer zijn voltooid, om de kwaliteit, aandacht voor detail en duurzaamheid van de constructie te begrijpen. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID479581

PrijsVanaf € 455.000

Bouwjaar 2025

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats São Martinho Do Porto

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Luxhomes Portugal

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning