Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Angelburg

Hessen, Duitsland

Vanaf € 50.000

Woonoppervlakte 179m2
Perceeloppervlakte 575m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Na bijna 150 jaar in dezelfde familie is dit prachtige huis op het platteland nu voor het eerst op de markt. Het is gelegen in het kleine dorpje Lixfeld, ongeveer 20 minuten van Dillenburg, de voorouderlijke zetel van het Huis Oranje-Nassau en de geboorteplaats van Willem van Oranje, de vader van het vaderland.

De weg van Dillenburg naar Lixfeld voert door het weinig bekende maar pittoreske Schelderwald, een bosgebied van ongeveer 40 vierkante kilometer met talloze wandel- en fietspaden, maar ook skimogelijkheden in de winter. Vanuit Lixfeld kunt u snel vele schilderachtige stadjes en toeristische attracties bereiken, zoals Herborn (20min), Burg Greifenstein (30min) en Marburg (40min). Het bekende skigebied Winterberg im Sauerland ligt op iets meer dan 1 uur rijden.

Het huis is gebouwd in 1877 en gerenoveerd en uitgebreid van 1937 tot 1987. Er zijn 8 kamers verdeeld over twee verdiepingen, een balkon, een aangelegde tuin met zitjes buiten, garages voor 3 auto's, 2 badkamers, een gedeeltelijk afgewerkte zolder, een kelder, en te veel meer om op te noemen.

De kosten voor levensonderhoud in dit gebied zijn verbazingwekkend laag. Verwacht 10 euro te betalen voor een pizza en 15 euro voor een curry of een grote schnitzelmaaltijd. Het belachelijk lage minimumbod weerspiegelt de behoefte aan enkele dringende reparaties, zoals een nieuw dak voor ongeveer 28.000 euro. De rest kan in de loop van de tijd worden gedaan. De woning is gedeeltelijk gemeubileerd en instapklaar!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID478943

PrijsVanaf € 50.000

Bouwjaar 1877

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Schelde-Lahn-Str. 7

Postcode 35719

Plaats Angelburg

Land Duitsland

Regio Hessen

Aangeboden door:

Frank Mueller

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning