Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nagydobsza

Hongarije

€ 79.487

Woonoppervlakte 140m2
Perceeloppervlakte 925m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

p>De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden vindt u de hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Op de verdieping de overloop, nog eens 3 slaapkamers en een badkamer./p>p>De woning is kortgeleden gerenoveerd. Dak is vernieuwd, nieuwe elektra, deels nieuwe waterleiding (niet in de badkamer boven). Beneden alles vernieuwd tot en met een mooie badkamer. Ramen en deuren zijn waar nodig vervangen en alles is van isolatieglas voorzien./p>p>Het perceel is 925 m2 groot en daar de garage en de stookruimte./p>p>Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met centraal met een hout gestookte CV verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Nagydobsza gaat u vinden in het zuiden van Hongarije, in de Baranya. In het dorp ruim 600 inwoners en de wat grotere plaats is Szigetvár op een 10 km afstand. Hier alle mogelijkheden om inkopen te doen, maar ook om uit eten te gaan, op een terras te zitten, naar het (thermaal) zwembad te gaan etc. In de buurt is ook Hencse (38 km) met een internationale golfbaan./p>p>Mooie grote woning met veel ruimte in prima conditie. Hier kunt u snel wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID477717

ID makelaar2218

Prijs€ 79.487

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nagydobsza

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning