Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Lipno Nad Vltavou

Zuid-Bohemen, Tsjechië

€ 291.500

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Prachtig maisonette appartement direct aan het strand van het populaire Lipnomeer in Tsjechië en dicht bij het centrum van Lipno en het skigebied. Lipno nad Vltavou (Lipno aan de Moldau) ligt in het Sumava natuurgebied, vlak bij de Oostenrijkse grens, op ca. 920 km rijden van Utrecht. De meeste mensen spreken er Engels of Duits. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van in het Riviera-complex en is geschikt voor maximaal vier personen. Dit gezellige appartement is ingericht in moderne stijl. Het appartement heeft een woonkamer met toegang tot een terras met een prachtig uitzicht op het Lipnomeer. Het terras is voorzien van tuinmeubelen, een parasol en een houtskoolgrill. De woonkamer is verbonden met een ruime en volledig uitgeruste keuken. Een wenteltrap leidt vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping, waar zich twee slaapkamers bevinden met in totaal vier bedden. In de grotere slaapkamer staat een tweepersoonsbed met een prachtig uitzicht op het meer. De tweede slaapkamer is voorzien van twee aparte bedden. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met douche en toilet, op de begane grond bevindt zich nog een toilet. Het appartement beschikt over WiFi-verbinding en tv met satellietprogramma's. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats in het complex. Fietsenstalling is mogelijk in de kelder box.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID476782

Prijs€ 291.500

Bouwjaar 2003

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Lipno nad Vltavou 502-11

Postcode 382 78

Plaats Lipno Nad Vltavou

Land Tsjechië

Regio Zuid-Bohemen

Aangeboden door:

Nico ter Haak

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning