Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Utrecht, Nederland

€ 199.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De Concept is een vakantiewoning pur sang, die bekendstaat om zijn trendy uiterlijk en frisse inrichting. Dit vrijstaande chalet biedt plaats aan een reisgezelschap van maximaal 4 personen en beschikt over alle benodigdheden voor een zorgeloze vakantie. Bij het ontwerp en de bouw van de Concept is rekening gehouden met de duurzaamheidseisen die anno nu gesteld worden. Een groot voordeel van deze vakantiewoning is de ruimte rondom de woning met een royale tuin. Ook heeft de Concept een eigen parkeerplaats.Via de lange zijde betreedt u de woning, waar u direct de keuken met vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat tegen het lijf loopt. In dezelfde ruimte bevindt zich de living met grote raampartijen, een gezellige zithoek en een eethoek. Vanuit hier heeft u toegang tot de 2 slaapkamers, die beide ruimte bieden voor 2 eenpersoonsbedden. Het moderne sanitair in de badkamer omvat een ruime douchecabine, toilet en wastafel.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID476201

ID makelaarUTH-0330

Prijs€ 199.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning