Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Castelsardo

Sardinië, Italië

€ 255.500

Woonoppervlakte 75m2
Perceeloppervlakte 17m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Vista Castello is een luxe wooncomplex te koop in Sardinië. Het complex ligt op steenworp afstand van kasteel Castelsardo en het karakteristieke dorpje. Het heeft een prachtige uitzicht op zee en een strategische ligging dicht bij het strand en de belangrijkste voorzieningen. Het wooncomplex bestaat uit twee woonblokken met driekamerappartementen en penthouses verdeeld over drie woonlagen. Elke unit bestaat uit een grote woonkamer met kitchenette, twee slaapkamers en een of twee badkamers. Alle appartementen hebben grote terrassen om op elk moment van de dag van het prachtige uitzicht te kunnen genieten. Het gebied waar het project zich bevindt is erg rustig, zodat u kunt genieten en ontspannen van de lucht en de zee./p>p>Castelsardo is een charmant middeleeuws stadje in het noordwesten van Sardinië met een eeuwenoude geschiedenis en belangrijke ambachtelijke en religieuze tradities. Castelsardo biedt een spectaculair uitzicht op de Golf van Asinara en op heldere dagen kunt u ook een glimp opvangen van de bergen van Corsica. Op de kaap staat het historische centrum, versterkt met een imposant kasteel, een fascinerende en suggestieve plek om te bezoeken en te wonen. span>Vista Castello/span> ligt op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum. /p>p>Het project is gelegen nabij:/p>ul>li>Luchthaven Alghero: 60 km/li>li>Haven van Porto Torres: 35 km/li>li>Toeristische haven van Castelsardo: 1,5 km/li>li>Ziekenhuizen: 30 km/li>li>EHBO post: 100 m/li>li>Historisch centrum: 500 meter/li>li>Supermarkten: 100 meter/li>li>Restaurants: 300 meter/li>li>Strand: 50 meter/li>/ul>p>De prijzen variëren per appartement vanaf € 227.000 tot € 337.000. Een deel van de units is al verkocht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de prijzen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID475850

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 255.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Castelsardo

Land Italië

Regio Sardinië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning