Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kavel in Agios Pavlos

Kreta, Griekenland

€ 750.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 14.574m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Dit pand strekt zich uit over een prachtig stuk land van 14574,32 m2 en verbaast de bezoekers niet alleen vanwege het uitzonderlijke uitzicht dat het biedt, maar ook vanwege de kalmte en de rust van de locatie. Gelegen in een van de meest ontwikkelde gebieden van het eiland en aan de zuidkust van Retymnon, in Agios Pavlos, biedt dit land bouwrechten van 345m2 en toegang via een gemakkelijke onverharde weg. De beroemde stranden van Agios Pavlos liggen op loopafstand van de accommodatie, terwijl de stranden Prasonisi, Agios Georgios en Triopetra allemaal op korte rijafstand liggen. De stad Agia Galini met de winkels en restaurants ligt op 15 minuten rijden, terwijl de stad Rethymnon met alle beschikbare voorzieningen op 1 uur rijden ligt. Vanaf deze unieke locatie kunt u tijdens de zomermaanden genieten van de ondergaande zon aan de horizon en in de winter van de sneeuw in het Psiloritis-gebergte. Het perceel gaat vergezeld van een bouwvergunning voor de bouw van een luxe residentie van 311,47 m² met een kelder van 50 m² en een zwembad van 34 m².

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID474525

ID makelaar1806

Prijs€ 750.000

Bouwjaar 0

Woningtype Kavel

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Agios Pavlos

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning