Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Foral

Faro, Portugal

€ 595.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 11.160m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Home Staging Gelegen op het rustige platteland, biedt deze gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers, zwembad, garage en jacuzzi een rustige ontsnapping midden in de natuur. Het grote pand biedt een helder schilderachtig uitzicht op het landschap en nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van het landelijke leven. De nabijheid van Algoz en Tunes voegt een laag gemak toe en zorgt voor gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen, restaurants en cafés. Bovendien biedt de nabijheid van het treinstation gemakkelijke verbindingen naar nabijgelegen dorpen en steden en uitstapjes naar plaatsen als Lissabon, Coimbra of Porto.De villa bestaat uit: woon- en eetkamer met open haard en openslaande deuren naar het overdekte terras, keuken met aparte bijkeuken, 3 slaapkamers en 2 doucheruimtes. Van buitenaf is er toegang tot een dakterras en een aparte garage.Terwijl de villa op verjonging wacht, bieden de locatie en het panoramische uitzicht een verleidelijke kans om uw droomvakantie op het platteland te creëren. Verbeteringen zoals zonnepanelen voor warm water zorgen voor energie-efficiëntie, terwijl voorzieningen zoals de airconditioning in de woonkamer en in twee van de slaapkamers en de vloerverwarming in de badkamers het hele seizoen door modern comfort bieden.Buiten beschikt de tuin over automatische irrigatie en er is een boorgat dat zorgt voor duurzaam watergebruik. Bovendien biedt een aparte jacuzzi een afgelegen toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten in de rustige omgeving, terwijl een verfrissend zwembad de perfecte plek biedt voor ontspannen zwemmen op warme zomerdagen. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID474490

ID makelaarKP1207

Prijs€ 595.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Foral

Land Portugal

Regio Faro

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning