Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Szőkedencs

Hongarije

€ 45.384

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 2.689m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>De woning is een 100 m2 groot en gebouwd van steen met een klein deel leem. U komt de woning binnen via de overdekte veranda en dan heeft u daar de hal / woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en de badkamer. Direct naast de woning is er de vroegere zomerkeuken. Deze is via een aparte ingang te bereiken en u kunt hier prima een gastenkamer van maken. De huidige eigenaar is al begonnen er een badkamer te maken./p>p>Het perceel is 2.689 m2 groot en daar nog wat bebouwing in de vorm van de vroegere stallen, schuur en de kelder. Ook is er een waterput. In de tuin diverse fruit bomen./p>p>Elektra en water zijn aanwezig. Gas is op het perceel. Voor de afwatering en er een septic tank. De woning wordt nu centraal verwarmd. Internet en of telefoon aansluiten ius geen probleem./p>p>Szőkedencs is een net dorp op een 20 km van het Balaton (Balatonberény). Szőkedencs telt ongeveer 350 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. br />Marcali is de grotere stad op een 13 km afstand. Hier de grotere winkelketens en een mooi zwembad. De stad Keszthely is op een 30 km en dan nog een 5 km en u bent in Hévíz, bekend door de thermaal baden.br />Makkelijke bereikbaarheid met de snelweg M5 op maar 3 km. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen./p>p>Prima woning om in een mooie omgeving uw Hongaarse leven te leiden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID474487

ID makelaar2215

Prijs€ 45.384

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Szőkedencs

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning