Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tavira

Faro, Portugal

€ 560.000

Woonoppervlakte 172m2
Perceeloppervlakte 19.990m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In de heuvels van Santa Catarina de Fonte do Bispo ontdekt u deze charmante vrijstaande villa. Deze woning met twee verdiepingen en 3 slaapkamers ligt op bijna 2 hectare grond, omgeven door het prachtige landschap en biedt in de verte uitzicht op zee. Benedenverdieping De ingang via elektrische poorten leidt naar een aangelegde tuin en oprit. Binnen vindt u een uitnodigende inkomhal, aan uw rechterhand een lichte zit- en eethoek die uitkomt op een gedeeltelijk overdekt terras. De volledig ingerichte keuken, met een AGA-fornuis, wordt aangevuld met een aparte bijkeuken. Alle kamers hebben grote ramen die zorgen voor veel licht in vaal. Vanuit de inkomhal aan uw linkerhand vindt u een volledig gerenoveerde badkamer en twee slaapkamers met toegang tot buiten via schuiframen. Eerste verdieping Boven beschikt de ensuite slaapkamer over een inloopkast, een volledig gerenoveerde badkamer en een heerlijk terras. Vanaf dit terras heeft u toegang tot het dakterras met panoramisch uitzicht. Buitenruimte De woning beschikt over een goed onderhouden onderhoudsvriendelijke tuin met een verscheidenheid aan bomen en planten. Het perceel is gedeeltelijk omheind en zorgt voor privacy en veiligheid, terwijl de elektrische poorten gemak toevoegen. Er is een carport om uw auto te parkeren. Deze woning is perfect voor liefhebbers van de rust van de natuur. Aanvullende informatie: Houtkachel en airconditioning Centrale verwarming via gasboiler (momenteel niet gebruikt) Zonnepanelen voor warm water Elektrische rolluiken Dubbele beglazing + horren 2 putten en cisterne Septic tank (overloop) Over de omgeving Gelegen op slechts 3 km van Santa Catarina de Fonte do Bispo met basisvoorzieningen (bakker, restaurant, minimarkt, maandelijkse markt, enz..), 12 km van het charmante stadje Tavira en 17 km van Olhão met alle nodige voorzieningen. Fuseta en Santa Luzia met het strand van Barril op slechts 15 km afstand. De luchthaven van Faro ligt op 32 km afstand. Deze villa biedt de perfecte mix van een toevluchtsoord in de natuur, maar op zeer korte rijafstand van de bruisende steden en kustgebieden. Het grootste deel van de toegang is via een geasfalteerde weg, de resterende 700 mtr gaan over een goed onderhouden onverharde weg. Wilt u meer informatie ontvangen of een bezichtiging inplannen, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473625

ID makelaarSV2171

Prijs€ 560.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tavira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning