Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Papadianika (Laconia)

Peloponnesos, Griekenland

€ 290.000

Woonoppervlakte 180m2
Perceeloppervlakte 1.947m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze ruime villa ligt in de natuur en op korte afstand van de zee, op een perceel van 1.947 m² met een woonoppervlakte van 180 m².Er zijn drie comfortabele slaapkamers en vier moderne badkamers. De hoofdslaapkamer op de tweede verdieping heeft een en-suite badkamer met een douche, twee wastafels en een toilet, aangevuld met een kantelraam dat een uitzicht op de tuin biedt. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met een douche, een wastafel en een toilet, en deelt hetzelfde prachtige uitzicht op de tuin.De villa wordt volledig gemeubileerd geleverd, wat zorgt voor een comfortabele en stijlvolle woonervaring. De kelder, met een oppervlakte van 60 m², dient als een centrum van activiteit met een open keuken, een ontvangstruimte compleet met een gezellige open haard en een extra badkamer met een douche en een raam met uitzicht op de tuin.Buiten vind je een groot zwembad, variërend van 1 tot 1,90 meter diep en met een oppervlakte van 100 m², perfect voor een verfrissende duik of om te loungen bij het water.Alle kamers hebben airconditioning voor je comfort, en er is parkeergelegenheid voor maximaal drie auto's.Deze woning is een vredig toevluchtsoord, met uitzicht op zowel de zee als de omringende flora.Locatie en afstandenDe villa, met uitzicht op de Golf van Lakonikos, ligt in Papadianika, een plaats in de gemeente Monemvasia in de prefectuur Laconia. Monemvasia, met zijn historische kasteel, ligt op een half uur rijden, en het dichtstbijzijnde strand, Paralia Plitra, met een blauwe vlag, ligt op slechts 4,5 km afstand. Archangelos en Glifada Beach, ook met een blauwe vlag, liggen op ongeveer 10 km afstand. De haven van Neapolis, met frequente routes naar de eilanden Kithira en Antikithira, is met de auto in 40 minuten te bereiken. Met de veerboot ligt het eiland Elafonisos op een uur rijden. Monemvasia: 30 km Plitra strand: 4.5 km Archangelos strand: 11 km Glifada strand: 8 km Mpozas strand: 7 km Haven van Neapolis: 37.5 km Elafonisos: 40 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473432

ID makelaar261253

Prijs€ 290.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning