Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 1.290.000

Woonoppervlakte 248m2
Perceeloppervlakte 621m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Home StagingDeze prachtige villa met 4 slaapkamers, overloopzwembad, carport, parkeerplaats voor meerdere auto's en tuin met gazon, ligt in een rustige, semi-landelijke omgeving, op 5 minuten afstand. rijden van de stad Albufeira, prachtige stranden en golfbaan. Het bestaat uit: Exterieur: geplaveide oprit die leidt naar parkeerplaats, carport en hoofdingang. Zwembad met verhoogde loungeruimte, patio's en tuin met gazon, doucheruimte en diverse opslagruimtes. Begane grond: hal, lichte woon-/eetkamer met open ingerichte en volledig uitgeruste keuken, openslaande deuren naar het zwembad, 2 slaapkamers met openslaande deuren naar de tuin en inbouwkasten, doucheruimtes en badkamer ( beide en-suite), toilet, wasruimte. Eerste verdieping: 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 doucheruimtes (en-suite), toegang tot een groot terras op het zuiden en een trap direct naar het zwembad. Het pand is voorzien van zonnepanelen voor warm water en airconditioning in alle slaapkamers en woon-/eetgedeelte, en is volledig ommuurd en omheind.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473180

ID makelaarKP1215

Prijs€ 1.290.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning