Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 849.000

Woonoppervlakte 295m2
Perceeloppervlakte 1.000m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Virtuele rondleiding | Video  | Home StagingDeze lichte en prachtige villa met zwembad en carport ligt op een serene en rustige locatie, op slechts een klein eindje rijden van de ongerepte stranden van Galé en Salgados, de beroemde golfbaan van Salgados en een verscheidenheid aan voorzieningen zoals restaurants en supermarkten. De oude binnenstad en de jachthaven van Albufeira liggen op slechts een paar minuten rijden, de luchthaven van Faro op 40 minuten. en de Internationale School 25 minuten. rijafstand. Het biedt de perfecte mix van rust en toegankelijkheid. De villa bestaat uit:Begane grond: Entree, hal, open woon- en eetkamer met openslaande deuren naar een terras, ingerichte keuken, bijkeuken, een woonkamer met bar en pooltafel, berging onder de trap, een servicebadkamer, 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, en 3 badkamers, allemaal en-suite.Eerste verdieping: Een grote, lichte overloop met open haard en openslaande deuren naar een ruim terras, een slaapkamer met inbouwkasten en een en-suite badkamer.Buiten: Aangelegde tuin, zwembad, stenen barbecue, eethoek in de open lucht, carport, 3 terrassen en een pizzaoven.De villa beschikt ook over airconditioning en zonnepanelen voor het warme water. Deze villa biedt een rustig toevluchtsoord met alle comfort binnen handbereik.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473176

ID makelaarKP1227

Prijs€ 849.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning