Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in São Bartolomeu De Messines

Faro, Portugal

€ 950.000

Woonoppervlakte 377m2
Perceeloppervlakte 11.220m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Home Staging Ontdek het binnenland van de Algarve in deze fantastische moderne villa met zwembad en garage, perfect gelegen op een groot perceel met een sereen uitzicht op het platteland en ongeëvenaarde privacy. Dit juweeltje met 4 slaapkamers (3+1) is een oase van rust en eigentijdse elegantie, ontworpen om aan al uw comfort en wensen te voldoen. Op slechts een klein eindje rijden zorgt de stad São Bartolomeu de Messines voor gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, winkels en essentiële diensten. De villa bestaat uit:Begane grond: hal, grote eet- en woonkamer met toegang tot het omliggende terras en zwembad, zeer ruime keuken met kookeiland, één kamer momenteel in gebruik als kantoor/logeerkamer en een toilet. Op deze verdieping bevinden zich ook de garage en de aparte wasruimte.Eerste verdieping: 3 slaapkamers, 1 badkamer en 2 doucheruimtes (allemaal met eigen badkamer). Alle slaapkamers hebben toegang tot een groot terras.Ervaar alle comfort met een scala aan moderne voorzieningen, waaronder centrale verwarming op gas, een gezellige open haard in de woonkamer, airconditioning in de slaapkamers en een zonnestelsel voor efficiënte waterverwarming. Het uitnodigende zwembad biedt een perfecte plek voor ontspanning en vrije tijd. Bovendien beschikt het perceel over een aparte ruïne, wat een unieke kans voor restauratie biedt. Deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig toevluchtsoord zonder concessies te doen aan de hedendaagse gemakken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473171

ID makelaarKP1228

Prijs€ 950.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats São Bartolomeu De Messines

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning