Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 1.195.000

Woonoppervlakte 220m2
Perceeloppervlakte 2.525m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze onlangs gerenoveerde villa ligt in het paradijs, op een rustige locatie en biedt volledige privacy met een fantastisch uitzicht op het platteland. Alle voorzieningen bevinden zich op korte rijafstand, 3 minuten naar de Algarve Shopping, 15 minuten naar het geweldige strand van Galé, de golfbaan van Salgados en het beruchte natuurreservaat Salgados. De internationale school ligt op 20 minuten rijden en de luchthaven van Faro ligt op slechts 35 minuten afstand.De villa bestaat uit:Begane grond: Entree, hal, grote en lichte open woon- en eetkamer met een volledig uitgeruste en innovatieve keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers (waarvan één oorspronkelijk een garage was) en 2 badkamers.Eerste verdieping: 2 slaapkamers, 2 badkamers (beide en-suite) en een ruim terras.Bovendien beschikt dit pand over airconditioning, een geweldig verwarmd zoutwaterzwembad, een grote garage van 90 m2 (voor 3 auto's) plus opslagruimte, een carport, een kennel, een bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als kantoor en fitnessruimte, een badkamer, een al eetruimte met fresco's en een barbecue.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473163

ID makelaarKP1218

Prijs€ 1.195.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning