Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Carvoeiro

Faro, Portugal

€ 1.500.000

Woonoppervlakte 219m2
Perceeloppervlakte 1.076m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze geweldige, moderne en volledig omheinde woning is gelegen in een rustige woonwijk, op slechts een paar minuten rijden van het stadscentrum waar u winkels, restaurants en het dichtstbijzijnde strand kunt vinden, op 5 minuten rijden van golfbanen en op 10 minuten rijden van de Internationale school. De villa omvat:Begane grond: ingerichte keuken en woon-/eetkamer met openslaande deuren naar het buitendek en het zwembad, badkamer, wasruimte, kantoor dat kan worden gebruikt als slaapkamer en een garage met voldoende ruimte voor twee voertuigen.Eerste verdieping: 3 slaapkamers en 3 en-suite badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een enorm terras dat wordt gedeeld met de andere slaapkamers en geeft toegang tot het dakterras met een geweldig uitzicht.Het biedt ook een groot zwembad, buitenterras, carport voor 2 voertuigen, zonnepaneel voor waterverwarming en elektriciteit inclusief vloerverwarming, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, aangelegde tuin en is voorbereid voor beperkte mobiliteit.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473159

ID makelaarKP1022

Prijs€ 1.500.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Carvoeiro

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning